pf -> RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! (21.9.2008 9:17:10)
|
Dobro jutro punce. Evo jaz že postelje preoblačim, en stroj sem že oprala in obesila, drugega že perem. Sem se odločila, da če se zbudi okrog šestih do sedmih se mi ne splača iti nazaj spat, če hočem še kaj narediti. Mogoče je bila včeraj izjema, da je bila taka vdrenkica čez dan, upam da bo danes bolje. Je pa Lana strašno pridna pupa ponoči, jo je treba pohvaliti, samo papca in spi, no pa kupčka še vmes poderemo. Joka nič. Malo je razcartana ta naša princeska, ampak kaj čemo. Zdajle pridno spančka že od sedmih, ko pa se zbudi pa bova imeli jutranjo nego in papico. Alysa čestitke za Anžeta in veliko cartanja. Gold fish hvala za informacije glede kreme. Bom nabavila in začela mazati. Bubi jaz jo imam spredaj, samo ti povem, da se mi to ne zdi dobra ideja. Air bag imam izklopljen, samo kaj če malo zajoka pa pogledaš k otroku, na cesto pa nisi več pozoren. Recimo. Glej če se ti bo bubika jokala se lahko itak ustaviš in pogledaš kaj ji je, saj tudi če jo imaš spredaj ne moreš istočasno voziti in rihtat otroka. Jaz ne vem, če je ne bom dala nazaj. Saraya saj meni se tudi smili in jo cartam, pa lupčkam in takoj letim in jo vzamem ven, samo včeraj sem jo pa imela nenormalno na rokah in ni ravno imela nekih krčkov ali česa podobnega, bolj je šlo za cartljivost. Vsaj občutek sem imela tak. Še na wc mašinca nisem folgala iti.
|
|
|
|