pf -> RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! (21.9.2008 12:22:20)
|
Amor real tudi ti boš počasi mamica. No če si želiš jutri ostati v porodnišnici, potem ti to želim tudi jaz. Držim pesti zate. Jaz sem končno malo pospravila in pobrisala parkete, preoblekla posteljnino vsem trem, pobrisala prah, posodo pospravila iz pomivalca, pa še z Lano sva se debelo uro po hranjenju igrale z zajčkom in čmrlom. Kak gleda te igračke, verjetno zaradi tega, ker so tako žive barve. V torek bo stara že štiri tedne. Ne morem verjeti kako mine čas. Bubi jaz zaenkrat še tudi nisem kuhala, štartam pa jutri. Dva tedna mi je kuhala mami, sedaj en teden pa oma in mama od [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image]. Bom pa počasi sama probala, samo ne mislim pa ful nekih menijev delat tak kot včasih. Okusno, raznovrstno, ampak prirejeno prehrani za dojenje. Jaz se ful držim in ne jem vsega. No ful, pač tisto kar se mi zdi in kar so mi rekli, da ne pač ne jem. Jaz bom že zdržala šest mesecev dokler se bova dojile brez določene hrane, samo da Lane ne šraufa. Itak so še krčki tu in tam, ampak zanemarljivi, kot da jih ni. Hvala bogu. Danes se bomo kopali zvečer. To bo spala spet, zgleda da ji paše in potem spi ful.
|
|
|
|