pf -> RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! (23.9.2008 7:34:16)
|
Jutro punce. Meni se zdi, da bom vsak čas skupaj padla. Ne vem kaj mi je, že od včeraj zjutraj se mi moti ful in to ko vstanem s postelje, ali pa bolj na hitro kam stopim. Pa stalno je to takrat, ko grem po Lano, da me je že strah, da ne bi padla v nezavest z otrokom. Danes imava posvetovalnico in bom prosila, če mi zmerijo pritisk in dajo kaka zdravila, drugače pa bom šla k svojemu oseb. zdravniku. Naša mala je danes ponoči spala od 20.15 do 1.15, pa potem do 4.30 do 6.30. Superca, smo se fajn naspali. Je pa res, da je popoldne od 16.00 bila v spancu do osme zvečer samo pol urce. Smo pa imeli od pred spanjem še večerni blues eno urco. To se pač nekaj joče in če me kdo vpraša zakaj, nimam pojma. Ker je bila sita, previta, cartala se je, dudo je imela, vroče ni bilo preveč. Upam, da danes ne bo dežja, da grema malo ven popoldne. Saraya tvoja je pa res jedec. 120 ml je pa mega dosti. Naša ima po moje kako slabo kilo več pa ji 90 ml mojega mleka dovolj, če si kdaj spumpam in ji dam po flaški. Več noče. Pa še to ne vsak podoj. Ko se dojiva včasih samo na eni dojki poje, včasih še malo na drugi, tak da po moje nima neke konstantne mere koliko poje. Skupek je že verjetno tu nekje.
|
|
|
|