limma -> RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del (28.9.2008 20:36:32)
|
Midve sva se cel dan potepali, kaj bi pa drugega, če sva pa sami in je dolgčas. Šli sva k staršem na kosilo, potem pa do tete, sestričnina punčka, ki bi naj danes praznovala RD, je pa zbolela[sm=smiley13.gif] Neža spi že pd 18.30, spet skoraj ni pojedla večerje, ker je bila preveč zaspana... no, upam na mirno noč[sm=smiley1.gif] Do zdaj sem pospravljala in obešala, pa še bi lahko, ampak nekaj mora še za jutri ostat [sm=smiley36.gif] koala, super avatar [sm=bravo.gif] ursulina, tvoj tudi [sm=bravo.gif] mali čupko [sm=smiley36.gif] Vse fotke so super, lea in tea sta takooo luštni, pa veeelik Ajlaž je tudi lepotec po mamici, uživa v vreči [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] Super izgleda, jaz jo bom tudi šla kupit. dašabina, kakšno vrečo imate pa vi v Pikolu? A bi šla vanj Jane vreča, se ti kaj dozdeva? Čisto prepričal me je tvoj voziček (super forke s trgatve!), še ta teden ga grem nabavit, da se ne bom več matrala s temi malimi kolesi... mala pikica, ni čudno, da se vam je že pokvaril [sm=zmeden.gif] Kje ga pa popravljate? A misliš, da bi v našega Plika šla Jane vreča? Zdaj sem pa že sitna s tem[sm=smiley36.gif], ampak nočem ovčke. mala pikica, očala ti res super pašejo, zelo lepa si na fotki z Gapšerjem.. čisto tvoja lepa ustka ima [sm=smiley1.gif] Triš, tebi tudi pašejo očalca, to je pa nak nov model, D&G najbrž? [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|