limma -> RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del (29.9.2008 19:57:25)
|
dašabina, hvala, bomo mi tudi Golfa kupili [sm=smiley2.gif] klepetka, jooooj, kaj berem, grooooza [sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif] Še dobro, da se je tako končalo, res jo (in vse vas) [sm=angel.gif] čuvajo... saj obraz se pa lepo zaceli, tako da bo kmalu spet stara Maruša, bogica [sm=smiley13.gif] Seveda me klikni na skypu, bom zelooo vesela [sm=smiley1.gif] Upam, da bom te uspešno "dala" med prijatelje, če ne bo pa [sm=love.gif] uštimal, ko pride domov... martinca, lep avatar. Kako lep je Patrik s temi očkami [sm=smiley1.gif] "Vaši" GVO-jevci so nam razkopali pol mesta, sem se na tvojega Uroša spomnila, ko sva šetkali in se izogibali luknjam [sm=smiley36.gif] nana, tudi vidva s Klemnom sta lepa [sm=smiley1.gif] Očitno pri tebi ne velja, da tisto o kovačevi kobili, ker imaš super frizuro [sm=smiley1.gif] Kako si preživela dan v službi? ursulina[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif], da se jutri zdrava zbudiš. Lep Lenart in super barvit MT [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif] za zobke (Lara, Jakob) [sm=pikapoka1.gif] ta je pa za Nino in Golobček
|
|
|
|