Lalica1 -> RE: Pomurke - nosečke (27.11.2008 8:41:25)
|
Dobro jutro! Jaz imam pa en problem. Mogoče samo v glavi, ampak nekomu moram povedati in ve se mi zdite najbolj domače. Imam občutek, da z mojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] nekaj ni v redu. Ta občutek me matra že nekaj časa, vendar je v zadnjem času že precej panično. Bojim se, da sem sama kriva. Sicer ne kadim, ampak včasih se mi zalušta pivo ali kozarec vina, prehranjujem se pa tudi ne samo s solato, ampak vsem kar mi paše. Zato mislim, da svojemu otroku škodujem, oz. sem mu že in je prepozno za popraviti napake. Razen slabosti je sicer vse v redu in poteka normalno. G je celo rekla da imam skoraj predobre rezultate analize krvi in vode. Na ta svoj občutek mogoče ne bi polagala prevelike teže, ampak sem ena tistih (ne vedeževalk ali čarovnic!!!), ki se v svojih občutkih zmoti res zelo redko. Še v službi pravijo, da sem čudna, ker imam vedno prav, da o možu sploh ne govorim. Včasih se je iz mojega govoričenja norčeval (češ, da imam prebujno domišljijo), sedaj pa več besede ne reče, ker sem imela velikokrat prav. Kaj vi mislite? Sem res uničila dojenčka?
|
|
|
|