Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Tako hudo je, da štejem minute. Pa še slinim se kot polž. Verjetno se sliši smešno, ampak res nikomur ne želim moj položaj. Seveda je vsak nasvet dobrodošel.
izvedeli šele,ko sem že bila v 5 mesecu....me je trebuh bolel,pa jajčniki,pa sem šla na pregled in tam mi je G rekel,da naj globoko zadiham in že sem vedela,da sem noseča
res bila brez znakov.pri maticu pa prvi 3 meseci grozna slabost takoj po kosilu,pa vse mi je smrdelo (še pralni prašek sem morala 2x menjati,pa žajfo,.....) pa glih sva se z možekom selila in je blo pohištvo novo,tak da sem zelena hodila po svetu
) potem si pa zmišljujem kaj mi je in zakaj se slabo počutim. Sem bila zadnjič pri zdravniku in bi me dal takoj na bolniško. Saj vem, da bi bilo to najbolje, ker se dobro počutim samo ko ležim ampak... V službi imam toliko dela. Res da nisem najbolj učinkovita, vendar delo vseeno opravim na rok in kar kvalitetno. Sedaj komaj čakam oktober ko bodo roki mimo in si bom vzela nekaj dni bolniške