pf -> RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! (9.10.2008 8:14:21)
|
Dobro jutro babike. Kak pridno pišete zvečer, jaz pa zjutraj pridno berem. Bubi jaz imam Oleovit D3 kapljice in nisem rabila iti v tujino, poklicala sem v lekarno v Škofjo Loko in sem jih drug dan že dobila. Zgleda da uvažajo zdravila iz tujine. Imam telefonsko v primeru, da se boš odločila. Lana nima krčkov, no včasih se malo napenja, drugače pa lepo ji grejo vetrovi in kakanje, ampak po Plivit D3 jih je pa imela. Sem mislila, da jo bo raztrgalo, še sama sem jokala. Zdaj jih uporabljamo že 14 dni in je dobro. Moram potrkati in niti ne pomislim, da bi uporabljala Plivit D3. Itak je to vse isto. Najprej je imela krčke po dodatku Aptamila, ki sem ji ga dajala dokler se mi ni mleko po carskem poštimalo, sem ga ukinila, potem po Plivitu, sem ukinila in sedaj je glede tega skoraj dobro. Jaz pa imam organizirano gospodinjstvo takole. Ponoči dam prati perilo, zjutraj obesim in v dopoldanskem času še kar zlikam in posesam. Skuham oz. pripravim kosilo hitro dopoldne oz. zjutraj, potem pa samo dokončam med 12 in 13 uro in takrat imamo kar kosilo, posodo zmečem v pomivalca in zaštartam, nahranim in oblečem Lano. Nato pa hop v voziček okrog 13.30 in pridema domov med 18.00 in 18.30 uro. Drugače mi vso delo ostane, narediti pa ga itak moram sama, ker moj zvečer neha delati komaj. Je pa res, da vstanem okrog 6.00 zjutraj, ko jo nahranim. Sem pa utrujena moram priznati, ampak drugače ne gre, ker sem moram kar dosti ukvarjati z njo čez dan, sploh dopoldne, popoldne itak uživa v vozičku. Kahlo vi pa res napredujete. To pa bo babika. Lana kliče, se pišemo.
|
|
|
|