monika30 -> RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! (9.10.2008 14:54:51)
|
Pozdravljene. A se vam lahko pridružim šele zdaj? Vidim, da že ful debatirate. No, naš Jakob je rojen 26.9. in je tehtal kar 4070g in bil velik 53 cm. Porod je bil kr težak, sem bila 8 ur v porodni, so mi umetne popadke šibal, je bolelo kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], premaknilo se pa ni nkamor. No, pol so mi pa naredili carski. Si nisem mislila, da po carskem tako boli. Doma imamo že enega sinčka Klemna, ki je star 2 leti in pol, tak da je pestro. Bratca gleda malo postrani, mene pa zaenkrat še odriva stran, mi je zgleda ful zameril, ker me ni bilo 1 teden doma, ko sem bila v porodnišnici. Jakob je hranjen z umetnim mlekom, ker jaz nisem imela svojega. Verjetno od vseh stresov, ne vem. Malo že imamo težav s prebavo, kapljic pa še nimamo, ker imamo konec meseca prvi pregled. Upam, da ne bojo krčki po njih. Ponoči spimo bolj tko, eno rundo ima mal daljšo (4-5 ur), ostalo pa kakorkdaj, danes je bil npr. že ob 4h buden kot sovica. Toliko zaenkrat. Lepo se imejte.
|
|
|
|