RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


skuštrana -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (7.1.2009 13:25:26)

Anaja33, mi smo ga tudi kupili v Zg, ampak takoj ga lahko odpelješ samo, če imajo na zalogi barvo, ki jo želiš. Mi smo našega čakali 4t. Najboljše da jih pokličeš in vprašaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

Tanja, mi2 sva ga v Zg tudi naročila, ker barve trenutno ni bilo na zalogi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] In so nama ga brez problema naročili, samo čakati sva morala...




anaja33 -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (7.1.2009 14:45:03)

Ker smo bližje ZG kot LJ, greva danes s fantom pogledat voziček v Baby media shop. Da vidiva, kako izgleda v resnici ... upam, da nama bo všeč. Poklicala sva v trgovino. Nekaj zaloge imajo, vendar bo voziček zaradi inventure dobavljiv po 12. januarju. Bova pa danes mogoče kupila lupinico MC in adapter, da bo prihodnjič račun malo manjši. Preračunala sem in ugotovila, da se nakup vozička v ZG kljub višjim cenam po vrnjenem DDVju izplača.

Če želi katera kako informacijo iz trgovine, naj mi čimprej sporoči.




Tanja_ -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (7.1.2009 17:47:28)

Ja skuštrana sej nama je tudi rekla da lahko naročiva, samo da imajo dobavo približno 3X letno. Mogoče sta vidva imela ravno srečo, da sta naročila malo pred tistim, ali pa ji pač nisva bila simpatična, pa je tko rekla... Sej je vseeno,ker sem itak računala s tem, da ga bom dobila v BC in sem ga in je ful lep in to je to. Volk sit, koza cela.




mihaela01 -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (7.1.2009 20:06:30)

Anja 33: Ful mi je žal, da nisem prej videla tvojega maila...Mislila sem, da bi v Zg vprašala ali imajo na zalogi športni del barvo LIME in ali jo je možno naročiti.
Ker v Baby centru so mi namreč rekli, da te barve ni več možno naročit, meni pa je blazno všeč...

Če bo šla katera druga v Zg bi jo prosila, če vpraša za to barvo...




*Junona* -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (7.1.2009 21:31:14)

Mihaela01, to glede barv je pa res. Midva sva šla voziček naročit 20.12., v BC so pa mejl dobil 17.12., v njem je pisalo, katerih barv ni več mogoče dobit. Dalo se je dobit samo še take bolj temne. Jaz sem bila full razočarana, ko mi je prodajalka rekla, da Lime ni več mogoče dobit. Potem pa so na srečo imeli zadnjega na zalogi in sva g z dragim kar plačala in odpeljala. Čakava še na ogrodje 4 rider in pa košaro Team Orange. Sem želela Cargo Mocha pa je tudi ni več mogoče dobiti. To pa zaradi opuščanja stare kolekcije, nove pa še ni zunaj. Sem se pa dogovorila s prodajalko, da ko bodo nove barve zunaj mi sporoči, in če mi bo katera barva košare všeč, jo bom naročila.
Res škoda, da nisi dobila te barve.




mihaela01 -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (7.1.2009 21:39:40)

Junona: Tudi jaz sem bila razočarana, da ni bilo barve lime...Kakšna pa je v živo? Verjetno bom poklicala v Zg in če bodo imeli na zalogi se bom kr tja zapeljala...

Če ti ni pretežko, slikaj ta vajin šprotni del- lime in dodaj na RR. Bi ti bila zelo hvaležna




anaja33 -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (7.1.2009 23:46:03)

Ravnokar sva se vrnila iz Zagreba, tako da lahko poročam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

V Baby media shopu je bilo danes na voljo: vsa možna ogrodja - urban, 3 in 4 rider, športni sedež College green (hrapav, športno-eleganten videz), Team read (tudi hrapav videz). Bila je ena košara, mislim da College kaki, potovalna lupinica Team orange (nama je bila ta barva najbolj všeč, ni kričeča, taka oranžno-rjavkasta). Imeli so še nekaj malega nametanega po policah. Nekaj od tega bi lahko danes kupila in odpeljala. Pa nisva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

V skladišču pa imajo zalogo od 12.12.08, prodajalka je imela na listku napisane barve, za katere pa ni vedela, katere še sploh so na voljo. Kolikor se spomnim, so bila napisane naslednje barve (samo športni del): active coffee, cargo anthracite, college kaki, team red. Ne spominjam se barve college lime. Po 12. 01. bo jasno, kaj je sploh ostalo v skladišču; lahko pokličete v trgovino. Sicer pa bodo dobili novo zalogo šele konec meseca, na naročene vozičke pa se čaka približno 2 meseca.

Še glede cen: kljub višjim cenam se nakup zelo izplača (dobiš nazaj nič manj kot 18% davek, pa na carini moraš imeti malo sreče, imeti ločene račune ipd.).

Sva pa precej razočarana nad prodajalkami. V trgovini je bila sprva le ena prodajalka, trgovina skoz polna, tako da sva se večinoma sama morala ukvarjati s preizkušanjem Mutsya. Meni je bil voziček takoj zeloo všeč, bi ga kar odpeljala domov. Kako uro sva se ukvarjala s tehniko in imela kar nekaj težav. Ni nama npr. jasno, kako spreminjaš naklon, globino sedalnega dela, tudi prodajalka ni imela pojma. Smo pritiskali na neke gumbe na vso moč ... vedno bolj nama je bilo jasno, da pri tehničnih zadevah ne gre najbolj gladko - se moraš kar namatrat, vsaj midva sva se s tistim modelom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No, take so najine izkušnje - premislila sva si in se potem navdušila nad Muro 3 (enostaven za zložit, spreminjat naslon itd.), zelo fajn za vozit, odlično vodljiv, da bi kar z njim po trgovini laufal ... pa zelo lep, eleganten. Sicer je nižji, morda pa je to za otroka tudi v redu, za naju pač malo manj, ker sva visoka. Pri Muri je pa ožji izbor barv [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Fino je, da imajo staro zalogo v akciji (svetlo modra barva, vijolično-rumena) - 2.500 HRK (342 €, minus 18% = 280 €)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], novo kolekcijo 2009 pa dobijo drug teden, cena pa bo 2.950 HRK (404 €, minus 18% = 331 €).

Kupila sva lupinico Maxi-Cosi iz kolekcije 2009 za 120€ (v BC stane okroglih 150€) ter izofix za 119€ (v BC - 140 €). Tako sva prišparala 50€. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Na slovenski carini se ni nihče ukvarjal z nama [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Skratka, zadovoljna!!!






Anonimen -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (8.1.2009 0:09:24)

anaja, v bistvu je pri 4-riderju vse nastavljanje in to čisto v izi samo navodila je treba prebrat oz. ti mora nekdo pokazat ... glede tega so v BC v BTCju zakon, ker ti res vse razkažejo.
Drugače je pa tudi mura fini voziček, samo da je mene pri njem zmotilo to, da se ga ne da zložit skupaj s športnim delom, Mutsy-ja se pa da.




barika -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (8.1.2009 13:05:57)

Punce, ko bodo vaši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] prerasli košare, a jih boste prodale, ali boste prihranle za kakšnega naslednika?
Meni resnici na ljubo ni za kupovati košare, ker je za 3 mesece absolutno predraga.
Najbolj pa gledam za vozički, ki sem ji da športni del poležati (pa ne čisto v ležeč položaj zaradi polivanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]). Pa ker imam enega lumpa že doma, bi malo kombinirala sling za dojenčka in voz za tavečjega (zdej je star 13 mes).




Hope2 -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (8.1.2009 17:11:22)

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Punce, ko bodo vaši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  prerasli košare, a jih boste prodale, ali boste prihranle za kakšnega naslednika?
Meni resnici na ljubo ni za kupovati košare, ker je za 3 mesece absolutno predraga.
Najbolj pa gledam za vozički, ki sem ji da športni del poležati (pa ne čisto v ležeč položaj zaradi polivanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ). Pa ker imam enega lumpa že doma, bi malo kombinirala sling za dojenčka in voz za tavečjega (zdej je star 13 mes).


Košara je difinitivno za več mesecev in ga raje vidim v košari, kot pa v športnem delu. Pa imaš košare oz vozičke, kjer se lahko cela košara nagne za 20-30 stopnij. Sling ni zdaj za pozimi, kasneje na spomlad in poleti, bo pa ta velik že tak velik, da najbrž ne bo več hotel bit v vozičku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] , ne vem no, lahk se motim




barika -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (8.1.2009 19:56:16)

Hope2, ne vem, še 2 leti ne bo star.




skuštrana -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (8.1.2009 20:04:26)

Barika, jaz pri Arsenu nisem imela košare, ampak imam traveller lupinico pa sem njo uporabljala..Ampak Arsen vozička ni maral, pa sem ga skoraj cel čas nosila v slingu ( Hope, sling je full uporaben pozimi, bolj kot poleti, ko so vročine) , sedaj pa moram definitivno nabavit še košaro. Če bom dobila rabljeno super, drgač bomo pač morali kupit novo. Tale otrok bo junijski in bomo lahko cele dneve zunaj za to pa traveller ni ravno primeren...
Pa čestitke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




barika -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (8.1.2009 20:06:30)

Skuštrana, a nič ne bereš na Celjankah ..ti,ti, ti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ja če se odločim za ta voz, ga bom verjetno po delih kupla, najprej podvozje, potem sedež, na koncu še košaro, pa malo bom kombinirala z lupinico, tak da morem vse možnosti pretehtat.




*Junona* -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (9.1.2009 21:21:42)

IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Junona: Tudi jaz sem bila razočarana, da ni bilo barve lime...Kakšna pa je v živo? Verjetno bom poklicala v Zg in če bodo imeli na zalogi se bom kr tja zapeljala...

Če ti ni pretežko, slikaj ta vajin šprotni del- lime in dodaj na RR. Bi ti bila zelo hvaležna



Imam slikico v albumu. Sicer še ni sestavljen, ker imam samo športni del in še čakam na ogrodje, tako da sem slikala zloženo strehico, ravno toliko, da se vidi barva. Upam, da bo v redu oz. da boš videla bolj v živo.




*Junona* -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (9.1.2009 21:22:10)

IZVIRNO SPOROČILO: anaja33

Ravnokar sva se vrnila iz Zagreba, tako da lahko poročam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

V Baby media shopu je bilo danes na voljo: vsa možna ogrodja - urban, 3 in 4 rider, športni sedež College green (hrapav, športno-eleganten videz), Team read (tudi hrapav videz). Bila je ena košara, mislim da College kaki, potovalna lupinica Team orange (nama je bila ta barva najbolj všeč, ni kričeča, taka oranžno-rjavkasta). Imeli so še nekaj malega nametanega po policah. Nekaj od tega bi lahko danes kupila in odpeljala. Pa nisva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .

V skladišču pa imajo zalogo od 12.12.08, prodajalka je imela na listku napisane barve, za katere pa ni vedela, katere še sploh so na voljo. Kolikor se spomnim, so bila napisane naslednje barve (samo športni del): active coffee, cargo anthracite, college kaki, team red. Ne spominjam se barve college lime. Po 12. 01. bo jasno, kaj je sploh ostalo v skladišču; lahko pokličete v trgovino. Sicer pa bodo dobili novo zalogo šele konec meseca, na naročene vozičke pa se čaka približno 2 meseca.

Še glede cen: kljub višjim cenam se nakup zelo izplača (dobiš nazaj nič manj kot 18% davek, pa na carini moraš imeti malo sreče, imeti ločene račune ipd.).

Sva pa precej razočarana nad prodajalkami. V trgovini je bila sprva le ena prodajalka, trgovina skoz polna, tako da sva se večinoma sama morala ukvarjati s preizkušanjem Mutsya. Meni je bil voziček takoj zeloo všeč, bi ga kar odpeljala domov. Kako uro sva se ukvarjala s tehniko in imela kar nekaj težav. Ni nama npr. jasno, kako spreminjaš naklon, globino sedalnega dela, tudi prodajalka ni imela pojma. Smo pritiskali na neke gumbe na vso moč ... vedno bolj nama je bilo jasno, da pri tehničnih zadevah ne gre najbolj gladko - se moraš kar namatrat, vsaj midva sva se s tistim modelom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No, take so najine izkušnje - premislila sva si in se potem navdušila nad Muro 3 (enostaven za zložit, spreminjat naslon itd.), zelo fajn za vozit, odlično vodljiv, da bi kar z njim po trgovini laufal ... pa zelo lep, eleganten. Sicer je nižji, morda pa je to za otroka tudi v redu, za naju pač malo manj, ker sva visoka. Pri Muri je pa ožji izbor barv [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Fino je, da imajo staro zalogo v akciji (svetlo modra barva, vijolično-rumena) - 2.500 HRK (342 €, minus 18% = 280 €)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] , novo kolekcijo 2009 pa dobijo drug teden, cena pa bo 2.950 HRK (404 €, minus 18% = 331 €).

Kupila sva lupinico Maxi-Cosi iz kolekcije 2009 za 120€ (v BC stane okroglih 150€) ter izofix za 119€ (v BC - 140 €). Tako sva prišparala 50€. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Na slovenski carini se ni nihče ukvarjal z nama [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Skratka, zadovoljna!!!





A res? Na internetu je pa še ni, da bi videla barve.




Lorencia -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (10.1.2009 9:09:45)

Jaz upam, da za nas - ki smo voziček naročili lani in kolekcijo 2008 - da ne bodo kje povišali cen in nam zaručunali cene za kolekcijo 2009...ker potem bom res besna.
Čakamo pa že več kot dva meseca v BTC-ju LJ.




*Junona* -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (10.1.2009 20:44:28)

Lorencia, po moje ne bodo zaračunal novih cen. Če pa, gremo pa z bušiji tja in jih...grrr.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Drugače pa že dolgo čakaš, res. Midva sva ga naročila 20.12., upam, da bo konec februarja že pri nama.




barika -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (10.1.2009 21:03:11)

Lorencia, zdej je recesija ... bodo šle cene dol[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (no, v realnosti bi to bilo super).




Detece -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (10.1.2009 22:29:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Jaz upam, da za nas - ki smo voziček naročili lani in kolekcijo 2008 - da ne bodo kje povišali cen in nam zaručunali cene za kolekcijo 2009...ker potem bom res besna.
Čakamo pa že več kot dva meseca v BTC-ju LJ.



Mi2 sva čakala 11 tednov, čeprav so nama rekli 6-8! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
Upam, da ga dobita čim prej...




Lorencia -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (11.1.2009 17:58:15)

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Midva sva ga naročila 20.12., upam, da bo konec februarja že pri nama.



No, potem bosta imela srečo - če ga dobita konec fenruarja...nama so namreč rekli, da se čaka 3 mesece - sem klicala v BC in rekla, da je že več kot 2 meseca, da ni prišlo do kakšne pomote in da ga nebi označili kot da je za prodajo, pa so rekli da ni bilo nobene pošiljke in da so tako rekli, da prej kot v 3 mesecih tako ne bo.

Hvala bogu, da sem šla naročiti tako hitro...so mi doma govorili, da sem nora - zakaj ga naročam tako hitro, zdaj pa so samo tiho.




barika -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (14.1.2009 21:21:42)

DAnes sem vidla Mutsiya 4rider na snegu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image]...gre ko traktor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], super.

mogoče je bila celo katera izmed vas, v Celju na Golovcu.




*Junona* -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (16.1.2009 17:12:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Midva sva ga naročila 20.12., upam, da bo konec februarja že pri nama.



No, potem bosta imela srečo - če ga dobita konec fenruarja...nama so namreč rekli, da se čaka 3 mesece - sem klicala v BC in rekla, da je že več kot 2 meseca, da ni prišlo do kakšne pomote in da ga nebi označili kot da je za prodajo, pa so rekli da ni bilo nobene pošiljke in da so tako rekli, da prej kot v 3 mesecih tako ne bo.

Hvala bogu, da sem šla naročiti tako hitro...so mi doma govorili, da sem nora - zakaj ga naročam tako hitro, zdaj pa so samo tiho.



Pravkar so me klicali iz Baby Centra, da so dobili moj voziček. Sem imela pa res srečo, da sem ga dobila tako hitro.
Upam, da so tudi vaši vozički že v Baby Centru.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Lorencia -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (16.1.2009 17:42:05)

Tudi mene so pravkar klicali, da je voziček prispel - kar pomeni, da so naročilo - ki sem ga jaz oddala 5.11.08 oddali komaj s tvojim naročilom *Junona* ( konec decembra ali kako ?? )...malo čudno imajo to poštimajo ali pa je kakšna fora.

Rekli so, da je vse prispelo - razen senčnika oz dežnika.

Dvignila bom pa lahko komaj 29.1.09 - ker pred tem nikakor ne morem v Ljubljano, nisem pa vprašala - če pošljejo v Maribor ( v naš BC ) - vendar predvidevam, da je potem takem poštnina in glede na naše prodajalke tukaj, grem itak raje v Ljubljano.





Anonimen -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (16.1.2009 19:55:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia
Rekli so, da je vse prispelo - razen senčnika oz dežnika.

Pa saj v BTC-ju imajo teh senčnikov skos ful na zalogi ... a boste ve vse kupile senčnike? Jaz še premišljujem, če bi ga. So pa tudi mene danes obvestili, da je prišla nakupovalna košara, ki sem jo naročila že kak mesec nazaj ... 14 dni nazaj sem pa naročila še zimsko vrečo in dežno prevleko za športni del, pa me za to niso nič obvestili, da je kaj prišlo ... mislite, da bo to prišlo šele z naslednjo dostavo?




*Junona* -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (16.1.2009 20:54:38)

Lorencia, izgleda, da so naročilo res skupaj oddali. Drugače pa 100% brezplačno lahko oni dostavijo voziček v Mb, ker imajo svoje dostavljalce. Ti samo pokliči in se dogovori.
Meni je rekla, da edino vreča za noge še ni prišla, ostalo pa vse, tudi dežniček. Otika, nekaj dežničkov imajo na zalogi, ampak ni rečeno, da barva ustreza, jaz sem potrebovala Lime. Nakupovalno košaro sem pa js kupila takrat, ko sma šla voziček naročit, so jo zgleda slučajno imeli na zalogi.





Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>