Anonimen -> RE: Decemberke 2008 - 2.del (13.11.2008 10:40:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca IZVIRNO SPOROČILO: lonja Sem včeraj končno pripravila torbo za odhod nazaj domov Jaz sem pa zadnjič le mojemu naprintala tisti dve shemi, ko jih je ena tu gor nalepla, tako da ima na hladilniku, če bo kakšna panika, da ne bi slučajno mogla sama pripravit tik pred zdajci, kot sem prvič... Jaz imam tudi 2 kuferčka pripravljena ... enega zame in enega za frčafelo. Na vsakem kufrčku je pa seznam in stvari, ki sem jih že dala not sem prečrtala ... tak da če me na hitrico doleti kaj, bo moj lahko samo neprečrtane stvari še not dal in šibal ... boljš to, kot pa da mi 3/4 stvari pozabi prinest [sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: zverinca Otika, ti le počivaj pa se bo pritisk umiril, ne razmišljaj preveč o tem... vem da je težko. A te kej tišči, duši, mislim občutiš pritisk? Jaz imam namreč hipertenzijo in jemljem zdravila, z zdravili imam šolski pritisk (120/80), pride pa kakšen dan ko mi naraste spodnji tudi do 110 in takrat me duši. Tako da: če čutiš pritisk, da ti je nelagodno, potem le pejdi, pa sej povej tam dr da te skrbi, da ti niha - narašča, da nisi ziher, če bi raje bila pod kontrolo. Vsaj probaj, če boš potem mirna. Ma vsake toliko časa čutim, da me v prsih malo tišči ... ampak to za kako minutko ... drugače pa sploh nimam občutka, da bi imela visok pritisk ... ne boli me glava, srce mi ne razbija, nobenih pikic nimam pred očmi ... No pritisk si pa merim tako, da si v 10ih minutah 3x zmerim pritisk in potem mi mašinca izračuna povprečje.
|
|
|
|