Anonimen -> RE: Decemberke 2008 - 2.del (13.11.2008 11:20:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca IZVIRNO SPOROČILO: Otika ... sicer pa iste angele, katerim se zahvaljujem, hkrati tudi prosim, da bi po porodu odnosi ostali isti [sm=smiley36.gif] tole ja, tole.... pri nas se je na žalost obrnilo po porodu. Ne vem, ok, ja jo imam rada, Niki je idealna babica in verjamem d abo tudi temu, še nerojenemu detetu, ampak moje zasebnosti pa ne spoštuje in zato se včasih distanciram od nje. Ma pri nam je tudi to fora, da zraven živi še sestra od mojega z družino, tak da najina frčafela ne bo prva vnukinja v hiši in pomoje za to ne bo tako na udaru (vsaj kar se te babice in dedka tiče ... ker po moji strani bo pa prva). No pa še ko sosede gledam, se nikoli ne pritožujejo, da bi bila dedek in babica preveč vsiljiva ... itak je pa moja v.d. tašča že kar nekaj časa nazaj povedala svojo filozofijo, in sicer da mi vsi vemo kje jo lahko najdemo, če jo bomo rabili, da ona se nam pa ne bo vsiljevala. Sam pa absolutno ni tako, da je mi nebi brigali ... zdaj ko sem imela te težave in to, pol mojga vedno zasliši kako je z mano, pa če sem vredu, če se pa midve slučajno na dvorišču srečava, pa mene vpraša.
|
|
|
|