|
Meliitak -> RE: Gorenjske nosečke (21.10.2009 11:59:22)
|
stuhica...jaz tud za šalo nisem več, sem se dons zjutrej kr zjokala ker naše pupe ni pa ni, še mami sem nadrla, ker me vsak dan pride vprašat če je že kj...grrr...sj v šali povem da ji je preveč lepo v trebuhu, sam si pa želim da bi mela jo rajš v naročju ...sem pa zato zadnje dni nardila dost sprehodov in kilometrov, sicer mal bl počas ampak je šlo...pa vmes vidla tok vozičkarc, da sm pomisnla a je mogoče kera s foruma, kakšna me je pa tud tko lepo pogledala, kot češ oooo kje so tisti časi ko sem jest bila nosečka...jest pa z mislimi, da bi bila na njenem mestu he, he ...drugač pa punce, ne morte verjet kok je P v Kr polna, to je neverjetno...pol pa še na ušesa vlečem ko se babce in doktorji pogovarjajo, da komj folgajo...bogi res in vsaka jim čast, da jim rata...sj pravjo, da ko je največ dela takrat gre najboljš...tko za spodbudo osebju v P...me nosečke pa z mal več potrplenja v P in z mirnejšimi živci [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] še eno vprašanje za mamice...priporočate v Kr katerga pediatra? sj načeloma mi je čist vseen, bom itak pol vidla kako pa kaj, sam tko informativno?
|
|
|
|