|
Meliitak -> RE: Gorenjske nosečke (18.9.2009 10:49:47)
|
Lara73...sj nas je kar nekaj in kot ti sledimo kaj dogaja z nami enakonosečimi...drugač pa sm se zatečem ponavad ko rabm kak nasvet ker vem da je tukej že nekaj mamic in rade kaj povejo...drugač pa je čvekanja dost na kavicah kot vidm, sam mene ni blo še nikol tja...zdej v zadnjem obdobju sicer ne morem preveč okol letat, prej sm bla pa vedno zaposlena tko da mi je žal za vsako kavico k sm jo zamudila...pa še otročke bi lahko vidla...no ja, bom že nadoknadla pol po porodu ko se k seb spravm in bom lahko mal letala okrog...sicer pa Gorenjska je velika in nas je od Jesenic do Kamnika, sam da jih po mojem velik sam bere in debatam ne prisostvuje, ker vse odgovore dobijo ob spremljanju...jest pa skačem sm pa tja.. tole telovadbo sem pa jest mal zamrazla, ker sem se na začetku počutila bolj slabo nisem hodila, pol pa ko sem hotla jo pa ni blo več, tko da sem bila prepuščena sama sebi, pa itak da nisem pretiravala (še premal sem po moje), sam kak sprehod v naravo in kaka vaja doma in to je to...predvsem zdej prakticiram vaje ponoči ko ne morem spat oziroma me vse boli, pa se pol mal raztegnem in odtelovadim par minut tko aml na pamet, ker oči mam pa kr zaprte he, he, ker hočjo spat...
|
|
|
|