buksi -> RE: Od Vrhnike do Idrije (31.3.2009 19:16:54)
|
ojla se malo javim. kako ste? Jaz sem imela ponoči grozne probleme. Sem dobila vročino 38.8!!!!!!!!!! Potem smo jo pa zbivali in ko sem si mleko izčrpala je pa končno padat začela. Sam naši dežurni zdravniki so pa za en klinc vredni. Je moj klicu kaj narediti in so mu rekli, da naj počakam do jutra[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. No potem se je umirilo. Sem pa ugotovla, da mamo premalo mleka in sedaj si ga pred vsaim obrokom najprej izčrpam, pač kolikor ga je. Ji dam popiti in potem še dodatek, ki ga je več ko mojega mleka. No nekaj pa je le. se mi je mala kar zasmilila, ko vidim kako malo ga je, ona pa je vlekla in vlekla... Danes je pa tako mirna ko to delam. Sem pa sicer še vedno čist gin in hodm okrog z glavobolom. Še dobro , da je bila danes mami doma in mi pomagala. No upam, da bo jutri boljše in da mi ne bo babca težila s tem dojenjem. če jaz vidim da ne gre, ne gre. Kolikokrat pa mora prit babca na obisk? No men so v P rekli, da imajo za dodatek aptamil tako , da očitno menjajo. je pa fajn vedet, da so še druge punce, ki imajo podobne težave z mlekom.
|
|
|
|