buksi -> RE: Od Vrhnike do Idrije (1.4.2009 14:44:37)
|
Ojla punce! Jaz sem že boli in nimam vročine. Tako, da sem se včeri res spočila od vsega.... No pa še moja porodna zgodba: zbudila sem se okrog enih ponoči in me je čudno zvijalo na določene intervale. kot pri menstri. Potem sem začela gledat na uro in se je ponavljalo na osem minut. čakam kako uro in grem na wc, kjer zagledam roza izcedek. grem nazaj in zbudim mojega. čakava še malo in ti popadki na osem minut so bolj moočnejši. Zato moj reče,da je čas da kar greva se pokazat v p. Tja sva prišla okrog treh zjutraj, kjer so me dali na ctg in ugotovili, da sem odprta 2-3 cm. Popadki se menjajo na 8 do 5 minut. Še vedno blagi. greva v porodno sobo, kjer naj bi se še malo odpočila. ob pol šestih sem dobila klestir. Potem je prišel zdravnik okrog sedmih im mi predrl vodo. In če so prej rekli, da bom dobila umetne popadke, jih nisem rabila. Takoj ko je voda odtekla, so moji začeli šibati na 3 minute in vedno močnejši. To je trajalo zelo dolgo. In na koncu se je ob 11.14. rodila moja Katja. No pri meni je , če gledam sam porod trajal 4 ure. Sicer je bilo hudo amopak vredno. Nisem pa nič šivana in čisto nič raztrgana. Tudi krčenje maternice me ni preveč bolelo. Kar se tiče osebja v P pa bi rekla, da je na psu!!!! Še posebno če si čez vikend dol. nikjer nobene sestre okrog ko jih rabiš. Sem morala že drugi dan sama previt malo, ker ni bilo od enih do devetih zvečer nobene!!!!! Malo sem zlo dolgo časa dojilla in vztrajala, in ko prosiš za dodatek,te kar samo pošljejo po njega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] V ponedeljek pa je bilo bolje. Tako da punce, bolje je roditi med tednom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Jaz sem bila v P malo razočarana, sem pa zdaj vesela, da sve doma in da vse štima. čeprav je malo mleka ampka bomo vztrajal, da vsaj tega malo dobi. Počasi je že pridobila okrogla lička. Sicer pa babca vztraja, da naj dojim. Se mi zdi da je malo preveč na to stran. če ne gre ne gre. Bom pa še vztrajala, dokler bo šlo. Janja: super da ste doma!! zdaj pa obilo certanja. Dudica, ti znaš te slikce lepit na forum. A ti lahk pošljem slikco moje sončice in mi jo pripopaš gor?
|
|
|
|