RE: Za kaj vse uporabljate mikrovalovko (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


barika -> RE: Za kaj vse uporabljate mikrovalovko (14.2.2009 8:36:09)

IZVIRNO SPOROČILO: cleopatra

Felicita, pa kaj ti delaš v Gorenju na oddelku za razvoj mikrovalovnih pečic mogoče, da se ti tok gre za uporabo le teh?!

Glede mobitela, ko ravno ena sprašuje, ja ga imam in ga uporabljam, vendar nikoli v bližini otrok in nikoli ga ne nosim v žepih oblačil. Glede na to, da mi je v torbici razmagnetil ključ od avtomobila, da sem ga mogla dat na novo zakodirat na pooblaščen servis, je verjetno tut zelo primerna igračka za naše otroke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]



ja potem pa hitro mobitel stran, da ti možganov ne skuri ... ne mobitel res ni primerna igrača za otroke, ampak otroka pač ne postaviš pred mkrovalovko, ali pač?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] sploh pa je mikrovalovka škodljiva, ko je kaj pokvarjena.




tanjusi -> RE: Za kaj vse uporabljate mikrovalovko (14.2.2009 17:40:53)

ja pa računalnik je škodljiv, pa televizija, pa še kaj bi se najbrž našlo....




Felicita -> RE: Za kaj vse uporabljate mikrovalovko (15.2.2009 21:03:37)

IZVIRNO SPOROČILO: cleopatra

Felicita, pa kaj ti delaš v Gorenju na oddelku za razvoj mikrovalovnih pečic mogoče, da se ti tok gre za uporabo le teh?!



kako že gre - ne prepričuj prepričanih? Vidm da je hopeless. Ampak vseen, če sem enemu dokazala da je omenjeni članek bullshit sem dosegla namen.




zverinca -> RE: Za kaj vse uporabljate mikrovalovko (16.2.2009 17:32:31)

Načeloma jo uporabljam za gretje, odtajevanje, zmrznejo zelenjavo poparim. Sem pa tudi že kaj skuhala po receptih iz knjige ABC kuhanja v mikro (iz leta 1980), pa prav fino pride, sploh kak riž ali pa krompir v kosih. 




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]