Domžalske mamice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


anmp2601 -> Domžalske mamice (3.2.2009 12:58:00)

Pozdravljene,

sem čisto nova na tem forumu in me zanima, če je kakšna zainteresirana za telovadbo za mamice in dojenčke na Zavodu tamala-lokacija Domžale. Sem jih klicala in so mi rekli, da na žalost je bilo premalo prijav (samo 2) in so ukinili termin ob torkih. A je kakšna že hodila na tako vrsto telovadbe in kakšne so vaše izkušnje? Spodaj prilagam link.
Ker sem tudi čisto sveža Domžalčanka, bi bila zelo vesela kakšnega sprehoda z mamicami iz Domžal in okolice. Imam 4 mesečnega sinčka  Luka in upam, da se najde še kakšna mamica željna klepata in družbe.

Evo še link: http://www.zavod-tamala.si/Sola.aspx#Vadba

Lep pozdrav vsem!!!





Vplanu -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (3.2.2009 13:03:43)

Ojla,
Jaz sem sicer iz okolice Domžal. Imam 2 meseca staro punčko ampak žal se telovadbe ne bom udeležila, ker moja kar dosti bruha. Mogoče pa kasneje. Ko se vsaj malo otopli pa absolutno na sprehod in čvek [sm=smiley1.gif].LP




pomar*ANČA* -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (3.2.2009 13:15:12)

jaz imam dva meseca starega fantka in bi bila za telovadbo. 




jada -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (3.2.2009 13:21:30)

Živjo

jaz imam 3 mesece starega fanta in bi načeloma lahko dopoldan obiskovala tole telovadbo. Kje  v domžalah pa imajo vadbo? Ne vem ali sem spregledala ali pa nisem zasledila?

LP




Anonimen -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (3.2.2009 13:39:52)

Ekola ... tudi jaz sem dokaj frišna Domžalčanka (Rodica) in imam 2,5m staro punčko. Bi načeloma bila za to telovadbo, samo mi par stvari ni jasnih ... al ta telovadba vključuje 4 seanse in pride 30€, al traja več časa in lahko vsakič posebej plačaš 10€ ali kupuješ po 4 ure skupaj in pride to 30€, al pač plačaš letno članarino 20€ in hodiš po mili volji??? Aja pa kje je ta telovadba?
Iz kje pa ste ostale mamice, da če nič drugega se dobimo na kakem vozičkarskem sprehodu, ko tale sneg mine [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].




Marsy -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (3.2.2009 17:35:37)

Sem pa vesela, da sem tole temo našla!
Sem iz okolice Domžal in imam 4-mesečno hčerkico.

Bi z veseljem kaj poklepetala z vami in ko bo lepše vreme, se lahko kaj zmenimo za vozičkanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Nisem pa še uspela prebrat, kaj ste napisale, sam 'prijavila' sem se na temo.
se beremo kasneje




_katja_ -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (3.2.2009 19:20:33)

Jaz sem tudi okolica Domžal. Imam 2,5 mesečna korenjaka. Za telovadbo nisem, za kakšen sprehod in čvek pa:)




Marsy -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (3.2.2009 21:32:51)

Aha, zdej sem prebrala začetek teme [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Po pravici povedano, me telovadba z malo ne zanima, šla bi zaradi družbe.

Pri meni je problem ta, da je moj lubi šel začasno delati v Koper (firma ga je 'posodila' drugi firmi) in sem že 7 mesecev v bistvu doma v Izoli. Najprej so mu rekli do konca septembra, tako da sem rodila v Izoli. In ko sva se peljala iz porodnišnice domov, so mu rekli, da bo tam do konca leta. In zadnji teden v decembru so mu povedali, da je pogodba podaljšana za celo leto 2009 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].

Ma je full težko. Ravno v času, ko najbolj rabim prijatelje in družino, sem šla drugam, kjer nobenega ne poznam. Že po porodu je bilo težko it nazaj, zdej je bil pa totalen šok in ne zdržim več. Tako da za vikende prihajamo domov in verjetno bova s Kajo vsak drugi teden doma.

Mogoče zdaj katera od vas celo ve, kdo sem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/wink.gif[/image] Če pa ne veste, pa zaenkrat tudi ne bom razlagala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

V glavnem, manjka mi družba in to zelo. Dragi cele dneve dela, midve sva pa sami. Tko da sem vesela, da smo načele to temo.
Se beremo jutri. Ln, M




anmp2601 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (3.2.2009 22:30:54)

Ojla vsem,

no res sem vesela, da ste se oglasile domžalske mamice. Kar se tiče telovadbe... Ga. Andreja Troppan (organizatorka vadbe) mi je tako razložila: lahko sproti plačate za vsako vadbo posebaj po 10 evrov (da vidimo če nam in našim sončkom odgovarja), lahko pa za 4 vadbe naekrat plačamo 30 evrov. Vadba naj bi potekala ob torkih od 10-11h v plesni šoli Akademija (na Prešernovi cesti). Baje ima ta plesna šola nove prostore nad Metalko na Ljubljanski cesti, tako da čakam odgovor, če bomo imele v teh prostorih. Rabijo pa najmanj 5 prijav. Glede na to da bo kmalu poletje in s tem tudi počitnice-kar pomeni konec vadbe, bi blo fajn da malo pohitimo, če hočmo kej narest. Po mojem je najbolš, da vse zainteresirane pošljete mail gospe Andreji na andreja.troppan@zavod-tamala.si in povprašate za več informacij o tej vadbi.

No moja kolegica je hodila na to vadbo v Ljubljano in je bila res ful zadovoljna. Sploh, ker veliko vaj naredimo mamice tudi zase (vemo da nas skos opozarjajo na vaje za medično dno-no tukaj se baje ful naredi teh vaj). Najbolj pomembno pa je to, da so poleg nas tudi naši sončki, ki skupaj z nami telovadijo. Baje je res ful lušno. Pa dosti svetujejo mamicam, če rabijo kakšen nasvet o naših lumpjih. In imajo tam poleg vaditeljice tudi eno študentko, ki vedno priteče na pomoč, če jo potrebuješ pri otročičku in potem v miru izvajaš vaje. No ne bom preveč hvalila, da na koncu sama ne bom razočarana, ampak po besedah kolegice, je res fajn. Pa tudi ugodno, če smo realne. Gledala sem skupinsko vadbo za tamale v Ljubljani pri Andreji Semolič in je too much drago. 55 evrov za 4 vadbe.

Za kofetkanje pa res komi čakam da se bomo kej dobile in podebatirale o naših lumpijih. Sam treba se je zmenit. Si pišemo in dogovorimo, takoj ko se ta sneg malo polegne!!!! Juuuupiii, komi čakam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lepo in mirno nočko vam želim!!!!






anmp2601 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (3.2.2009 22:41:43)

Ojla Marsy,

res si v neugodni situaciji in resnično sočustvujem s tabo, ker vem, kako dobrodošla je pomoč partnerja in seveda družine. Pri nas je bilo na začetku neznosno (Lukec je zamenjal noč za dan, potem pa še krčki) in res sem hvaležna mojmu, da mi je predvsem psihično pomagal in mi stal ob strani. Ampak vseeno probaj biti močna in uživaj s svojo pupiko kokr se le da, ker baje prehitro mine to prvo leto. Jst vem, da sem vedno pozabila na neprespane noči, takoj ko me moj sonček pogledal z nedolžnimi okicami in se mi še zraven nasmehnu. Res nepozabno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Tko da upam, da se kmalu dobimo in malo podebatiramo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Mirno nočko




anmp2601 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (3.2.2009 22:47:03)

Aja, pa še to.... Ni letne članarine! Drugače sem pa iz Domžal-Slamnikarska cesta (Krizant-zraven Kitajske restavracije). Iz kje pa ste ostale mamice?

Pa pa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (3.2.2009 22:50:22)

Marsy, u tole pa ni fino ... Mah jaz sem se samo iz Kamnika v Domžale preselila pa včasih ful pogrešam starše ... pa je tukaj vse ful vredu, samo zdaj ko imam malo štruco mi je fino da imam veliko družbe in se s kom pogovarjat, moj dragi pa več ali manjcele dneve dela. Samo jaz se v avto vsedem in sem lahko čez 20 minut doma, ti imaš pa res precej.

anmp2601, saj mi je tole ful zanimivo s telovadbo ... samo sem že z eno drugo Domžalsko mamico dogovorjena da greva spomladi skupaj z najinima štrucama na plavalni tečaj, pa potem to že ful enega cvenka nanese ... no saj mogoče se pa še premislim ...




Anonimen -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (3.2.2009 22:52:24)

Jaz sem iz Rodice. Ravno 2 dni nazaj sva tam mimo vas šetali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Majuska -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (3.2.2009 23:23:48)

Jaz sem iz Mengša. Sem pa v času nosečnosti kontaktirala Troppanovo, pa so takrat ravno ukinili domžalsko telovadbo.




pomar*ANČA* -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (4.2.2009 7:43:09)

jaz sem tudi iz mengša.... sem pa full za stvar. sem že iskala plavanje, pa je samo v kranju bilo še fraj. 




jada -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (4.2.2009 8:03:51)

Jaz sem pa iz radomelj, in bi se lahko mogoče ko bo lepo vreme dobile na kavi pri Bernardiju? kaj pravite? Pomaranča je to predaleč za tebe?

lp




pomar*ANČA* -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (4.2.2009 8:27:25)

ah, nič ni daleč..... pa z avtom pridem. sam da je dopoldan, ker pop sem rada z dragim- moram izkoristit ta čas ko smo skupaj. jada, sej mi se mormo pa enkrat že dobit.... 




Vplanu -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (4.2.2009 8:40:19)

Ojla punce,
Tole je pa res fajn, da se tipkamo in najdemo.
Bernardi - zakon -sploh takrat ko so malo večji [sm=smiley36.gif] - pa bo treba za njimi šibat [sm=kuza.gif]
Drgač pa Mercator v Domžalah je tudi zakon. Sam naj se že ta sonce pokaže [sm=smiley26.gif].




tasa.m -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (4.2.2009 8:54:43)

Jaz sem tudi iz Mengša in bi se zmenila s kakšno za kakšen krog z vozičkom. Imam dva meseca staro punčko.




pomar*ANČA* -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (4.2.2009 8:58:27)

tasa.m iz katerga dela mengša si?
kdaj se dobimo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




tasa.m -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (4.2.2009 9:21:57)

pomar*ANČA* iz Gorenjske ceste, pa ti. Drugače sem priseljena, se pa veliko sprehajam tam okoli šole.




pomar*ANČA* -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (4.2.2009 9:33:41)

jaz sem pa soseda od pavovca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] se pa tudi sprehajam okoli osnovne, oranžerije....




tasa.m -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (4.2.2009 9:39:38)

U fajn, pol se bomo pa kaj zmenl, samo da tale sneg mal skepi iz pločnika, jaz živim zraven Elektrončka oz. Mercedesa, in so pločniki čist zasneženi. Pa spomladi ko bo že kakšen topel sonček je pa Terna fajn za kakšen kafe.




pomar*ANČA* -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (4.2.2009 9:44:52)

terna je pa res fajn, ker ni nobene stopnice, pa ponavadi velik placa za voziček in če ima katera že malce večjega otroka je igrišče zraven[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




tasa.m -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (4.2.2009 10:09:43)

Ko boš za kakšen krog oz. čvek se mi lahko javiš na ZS,




Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>