mama_milchy -> RE: Marčevke 2009 - 7. del :) (21.2.2009 13:41:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Mi smo nazaj s sprehoda, smo šli potem kar v Portorož malo ob morju pohajat, je prav pasalo. Moje ledvice so čudežno nehale boleti, upam,da tako ostane. mama m - [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] za spidermana julam - dokler ni tega preveč mislim,da ni panike, so krvavitve iz nosu baje kar pogost pojav v [sm=nosecka.gif] . A tebe tudi mali brca čisto spodaj, mene tudi tako zbada spodaj, ampak res čisto pri "izhodu" [sm=jezicek.gif] , , se mi zdi,kot da bo vsak čas kaj ven pogledalo, je pa taka ful ostra bolečina, kot bi me kdo zarezal [sm=zmeden.gif] kokica - možno,da je res čep pupa - fajn pucaj [sm=smiley1.gif] evo še eno slikico naše male maškare [sm=smiley1.gif] [image]http://www.shrani.si/t/x/VU/2w6838uk/p2210016.jpg[/image] ...grem kavč likat, je res ful zmečkan [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] v Kopru pa je bila baje gneča, je bil prejle moj stric z njegovimi tukaj in pravi da je ogromno ljudi po Kp in po semedelski.... naš Žigec pa je bil lani levček, mislim, da celo isti kostum je imel kot tvoja Taja....
|
|
|
|