mama_milchy -> RE: Marčevke 2009 - 7. del :) (21.2.2009 15:19:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy =jasna= a pol po porodu ti niso nič dale za jest? Sem prišla ob 19 uri v sobo, torej po večerji, pa so mi rekli, da mi lahko grejo iskat prepečenec?????? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in pa tolk sladek čaj so prinesli, da bi lahko še sladkorno dobila. Tako,d a sem poklicala mojega in mi je prinesel en konkreten sendvič in pa vodo, pa še narezano sadje je kupil. Ne vem pa kako se je zmenil, da je lahko prišel gor v sobo tako pozno? Pa tolk se mi je vrtelo, da tud stat nisem mogla. Ob 20 uri pa je že tamal navil glasilke na ves glas in je trajalo celo noč. Tako, da nisem spala 2 noči, pa vmes sem še rodila in pojedla tisti sendvič... in ko pridem iz P domov sem imlea -3kg, pa je imel samo tamal 3,5kg. Sem bila zihr, da sme že v P pokurila vso zalogo odvečnih kil. ma če rodiš čez dan naj bi ti vedno kaj dali za jest, ker itak ne odjavljajo mamic takoj ko grejo domov ampak recimo po kosilu, večerji da ja ostane obrok za naslednjo ki rojeva...jaz sem že pri Žigcu si v torbo dala petit kekse in 2dcl mleka in bom tudi tokrat to nardila, no keksi so že noter tako da samo mleko še kupim, če bi rodila recimo ponoči pa da bi bla lačna...no, njega sem rodila ob 11:10 in sem ob 13:30 dobila celo kosilo....ja, tisti čaji v P so pa res full sadki, jaz sem samo vodo pila oziroma mi je moj prinesel od doma kuhan jabolčni kompot...
|
|
|
|