asso -> RE: Južna Primorska 2.del (8.9.2009 8:40:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: zrak Od kdaj naprej jahača v avtu.. sem razmišljala, da bi v en avto za kratke relacije (dom-vrtec) dali jahača.. Jaz ti odsvetujem. Če že tistega z naslonjalom (kot ga ima Nastia v večjem avtu - če si predstavljaš), samo jahača, pa je mogoče še premajhen... Joj te bolezni... ogromno se je začelo. Jaz samo upam, da zdržimo še ta teden, ker v soboto planiram praznovat Tarin rd in v ponedeljek odpotujemo... Sem pa bila tudi jaz zjutraj kar precej šmrkava[sm=smiley13.gif] [sm=pikapoka2.gif] Za Zalo, da bo čimprej boljša. Evo, toliko na hitrco, več kasneje... Sem razmišljala samo za v avto od M Mogoče, če najdeš kakšnega res malo višjega. Dej spomni si v soboto, pa boš probala Eneia pri nas posest na jahača, da vidiš kako mu pade pas... ker če gre "na" vrat ni v redu, če pa je niže pa je v redu... Alan je bil na tečaju [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] so imeli lani v vrtcu očkov dan (pasovček - neka preventivna akcija o zavezovanju...). ja al pa da kupimo novega večjega in tega prešaltamo v drugi avto... Ja, tudi to je varianta, ker za kratke poti bo lahko tudi v tem še naprej bil... Joj, mi imamo cel kup teh stolčkov... katastrofa... tako, da pri nas je Nastia tista, ki ima jahača za kratke relacije, drugače so pa trije pravi ta prvi stolčki in eden tisti od 2 naprej... jahač z naslonom in vse kar pride zraven [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|