zrak -> RE: Južna Primorska 2.del (10.9.2009 9:18:59)
|
Enei še vedno joče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].. ampak mislim da smo zvohali v čem je stvar.. V skupini je najstarejši, v učilnici so tudi do 8 mesecev mlajši. Pri njihovi starosti je to kar velika razlika. Danes je do vrtca v avtu pel, se smejal, ravno tako je komaj čakal da gre od doma... na hodniku v vrtcu vse prav, ko je pa vstopil v učilnico jok, kjer je seveda slišal tudi druge. V naši skupini je ena punčka in en fantek , ki zelo močno jokajo, se mečejo na tla in prava histerija... Sem prepričana, da če bi bil v drugi skupini , kjer so s strostjo bliže njemu ne bi bilo tako. Tam nihče ne joka, se med sabo tudi igrajo, pogovarjajo itd... tukaj pa imajo cel dan samo iz naročja v naročje, menjave pleničk, pitje iz steklenic in flašk s kljunčki... daj dudo ,itd... Enei zdaj misli, da je čisto normalno da moraš jokat, saj drugega ni vidu.. To je moja razlaga... Sicer ne bi delala polemike in prosila za premestitev v drugo skupino, ker prvo bi ga čisto zmedla z novimi obrazi, pa tudi ne bi dovolili (moje mnenje) ker so skupine že formirane. Moti pa me to , da še zdaj nisem imela osebnega in mirnega razgovora z učiteljico. Ker ko pridem ima vedno koga po rokah, na hitro mi pove če je jedel in več kot toliko se ne morem pogovarjat..
|
|
|
|