lidija*** -> RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del (1.4.2009 9:21:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Metuljček Ela se mi nič ne plazi(tut če ji pomagam),sam da je na trebuščku se koj začne dret,to je tut P vidla včeri. Tak je bil Lan še par tednov nazaj, pred 3 tedni še niti ni samostojno sedel. Zdaj se mu je pa kar naenkrat odprlo: se je postavil na nogice, plazi sicer prav še ne, ker eno nogo od zadaj vleče, ampak napreduje vidno.. Čeprav dolgo na trebuhu vseeno noče bit.. Tudi meni se zdi, da ko nekaj pogruntajo to potem kar hitro osvojijo. Maja, za fizoterapijo pa je prav, da čimveč vadita. Ko mi je rekla v P, da jo moram spodbujati k sedenju, sem mislila kako, če pa kar na vse štiri in gasa. Potem pa sem bila nekaj dni vstrajna in sem jo posedala in posedala pa je kar hitro osvojila. Ne moreš verjeti kako so napredni! Rdeča pesa- tudi jaz je ne jem. Za Mojco uporabljam vloženo. Imam jo v hladilniku in ji dam kot prilogo zraven. Razredčim jo s toplo vodo in narežem na drobne koščke. Naša je nora na kislo. Rada ima kis od solate, pa tudi česen sem ji dala in ji je bilo všeč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Mi imamo skoraj pri vsaki jedi solato in tudi za njo jo pripravim- zelo drobno nasekljam npr.-zeleno, naribam korenčkovo,... Priprava hrane- ja domača hrana...njami... samo, ko ni časa. Tudi Mojca bo rasla ob pretežno hrani iz vrtca. Moram pa reči, da v našem vrtcu dobro kuhajo. Veliko je stročnic, pogrešam pa malo več rib. Verjetno na primorskem ni tako.
|
|
|
|