|
MIHAILO -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del (6.6.2009 14:27:19)
|
A je se kira tukaj?Mi smo mel akcijo[sm=sloncek.gif] pa je moj [sm=love.gif] kr v mene spustil[sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif] Ojej...sem rekla,zakaj pa to?Pa je rekel ,da je pogresal[sm=jezicek.gif]...Sej vem ,da se ni treba takoj obremenjevat,sam ,ko sva Mihaila delala je kr od enkrat ratalo[sm=jezicek.gif]...zdj mu pa skoz govorim,kaj ce bom [sm=nosecka.gif] kako bom sla na sprehod?On mi pa govori,da kdo je sploh rekel ,da bom [sm=nosecka.gif]..ja sam ne morem pa da ne bi nic potuhtala,ce je pa delal na tem....drugac pa drug teden morm dobit...a mam velike sanse al male...ker jaz to nikol nisem gledala,ovulacijo pa podne dneve....ah sm cist zmedena[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif] Grem jest ROSTILJ... [img]http://www.shrani.si/f/M/wF/1PYJbayM/rostilj.jpg[/img]
|
|
|
|