trinity22 -> RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del (3.8.2009 17:16:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Tiste, ki polno dojite a že vse uvajate GH? Jaz sem malo v dvomih kdaj začet. Rekla sem, da bom začela s 6 meseci, ampak glede nato, da je Taj velik bi bilo mogoče potrebno prej. P je rekla, da naj ne bi pred 5 mesecem... Tiste, ki že uvajate pri katerem obroku ste začele uvajati GH? midve se polno dojiva in si tudi dodajava GH. Sicer ne za poln obrok, nekje 1,5 urce po obroku. Tudi meni je DR. rekla da pred 6.mes. ne, ker se pač polno dojiva, ko pa sem povedala patronažni, da L. že dobi kak sokec in tud kašico, da je probala pa mi je rekla da saj prav, da nebo pol prevelik šok zanjo. Prav tako mi je sestra v porodnišnici rekla enako, ko sva šle na obisk k kolegici,ki je rodila. Tak da..delam po svojem občutku. midve se tudi še polno dojiva, sem ji pa do sedaj že dala nekaj stvari za probat, npr. korenčkov sokec od fruteka (20 ml) ene parkrat kr po žlički, pa kašico iz banane, pa enkrat kuhan korenček, pa banano in marelico skupaj, ampak to vsega skupaj samo par žličk, nič še namesto obroka, sva se zmeraj po tem še podojile.
|
|
|
|