MalaČebelica -> RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del (3.8.2009 21:05:04)
|
ahoj. torej imam svojih pet minut na atijevem računalniku.... nisem vsega brala, samo par zadnjih stvari... GH - mi še tudi nismo nič dali zaenkrat... verjetno bomo po morju probali kako stvar, ker se mi zdaj tja ne da vlačit vsega, da bi tam probavali. pa če doli dobi kako reakcijo, mi ne bi blo glih fajn... tak da bi to naj blo v začetku septembra ko bomo probali in pa takrat bo stara nekje 5,5. mene pa zanima (saj mogoče je že kdaj bla debata) - kaki so znaki, da je otrok pripravljen na GH? probaš pač dat pa vidiš. al to da se ponoči zbuja pa več je kot ponavadi? nekateri namreč pravijo da je tudi to znak ko te gleda ko ti ješ in odpira usta. a je to res znak? al je to pač neka radovednost. ker naša mene ful gleda. tudi če recimo pijem iz flaše, me kar požira z očmi in če ji potem dam flašo, jo začne lizat pri zamašku... upam, da ne bote mislile, da sem butasta da take pišem, ampak res ne vem če se to lahko šteje kot znak... ker kar se tiče samega mleka, se meni ne zdi, da bi ji že bilo premalo. ponoči se sicer ful zbuja zadnje čase, ampak se samo pocarta pa spi dalje, al pa čisto malo popije - bolj za žejo kot lakoto... piknik - mi bi eventuelno lahko mogoče 14.8.. s tem da še ni ziher, ker bi šli radi 15. na morje...
|
|
|
|