go_ta -> RE: * Avgustovčki 2009 * (9.2.2010 20:01:41)
|
Hej, čvekice. Sine spi, jst sm si en orenk sendvič nardila, zdj študiram, kaj sladkega naj pojem. Danes je bla cel dan akcija itak, nič časa za pisanje, sem vas pa preletela[sm=smiley1.gif] Aja, sem pozabla povedat, da zadnje dni, ko kopam malega, mu moram dat račko v vodo in se igra. Če ne, hoče na vsak način prijeti čep od banjice, zadnjič ga je ven potegnil, smo imel mini poplavo[sm=smiley36.gif] aprilčica, dans je bla pa ponovitev NLP-ja, sem vidla vašo vasico pomoje. Saj to je blo v rubriki Nedeljsko oko? Vmes sem kuhala, tako da sem ujela, da se gre zaradi zemlje? eee35, aprilčica, jst obožujem krofe in ob pustu si res dam duška, mjamsi.[sm=smiley1.gif] ayo, sanikaa, ženske smo res preveč navezane na take stvari ... Mene bi pobralo, če bi izgubila poročni prstan, lubija pa verjetno ne bi kaj več prizadelo[sm=smiley36.gif] Mi je pa ful všeč, da moški nosi svoj poročni prstan ... Ne vem, zakaj, to mi je tako seksi[sm=smiley36.gif] hel, [sm=bravo.gif] za zobka! A zdj je mali vampirček?[sm=smiley36.gif] Pri nas se pomoje tudi zgoraj nekaj dogaja, bomo videli, kaj bo ven pokukalo[sm=smiley1.gif] miška, [sm=bravo.gif] za akcijo! Kar tako naprej[sm=smiley36.gif] sanikaa, tvoje vzgojne metode so meni ful ful všeč![sm=bravo.gif] Upam, da se bom jst enakih smernic držala. Sem videla par teh for v tisti oddaji, so mi ble kr všeč. Bomo videli, kako bo funkcioniralo, ko Niko zraste[sm=smiley1.gif] šivilja, ti si čisto preveč pridna[sm=bravo.gif] Imam kar slabo vest. Meni se še trgovine ne da, da bi šla kupit kostum, ti jih šivaš, bravo[sm=bravo.gif] tulpek, aleksandr, aprilčica, tud jst ne maram krvavic, pečenice pa še nekako dol spravim. Ampak sem jih v teh 2 letih, odkar sva na svojem, enkrat delala, smrdelo je pa ko sto [sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif] hruškolinka, poznam to, da se ti ful fajn zdi, ko otrok hoče samo k tebi[sm=smiley36.gif] AMpak pri nas žal ni tako. Če je Niko v družbi (babic in dedijev), pa jst zginem in pridem nazaj, me komaj registrira[sm=jezicek.gif] Saj se mi posmeje, ampak on uživa v pozornosti[sm=smiley36.gif] Ko pa pride lubi, je druga zgodba, znori od veselja[sm=smiley1.gif] drnula, pri nas je isto: Niko bi se kar postavljal na noge[sm=zmeden.gif] Pa ko leži, se hoče dvignit, pa itak še ne gre in potem tečnari, da ga dvigneš[sm=smiley36.gif] Aja, malega bomo verjetno našemili, ampak moramo prej kaj kupit[sm=smiley36.gif] tulpek, [sm=bravo.gif] da je Tjaš bolje! Pa [sm=bravo.gif] za tvoje kilograme[sm=smiley1.gif] Vašemu pa res zobki rastejo kot po tekočem traku. Bo pa vsaj hitro mimo, pa boš potem uživala, me pa jamrale zarad zobkov[sm=smiley36.gif] aleksandr, vaša ideja za pusta mi je pa fuuul všeč[sm=jezicek.gif] Pomoje boste zažigal[sm=smiley36.gif] modrasmotka, tud jst obožujem vse sladko in tud jst bi lahko kakšno kilo dol spravila, če se ne bi zvečer basala. S samo zdravo hrano itak[sm=jezicek.gif] Gremo tipkat, potem pa gledat Housea.
|
|
|
|