tulpek -> RE: * Avgustovčki 2009 * (10.2.2010 14:58:28)
|
Ne vem, kje živi Trudi in na katerem bazenu je bilo to. Se ne oglaša pogosto. Ampak se lahko naredi prav na vsakem. Po eni strani me mika it na bazen, pri nas jih je polno (Dobrna, Topolšica, Podčetrtek, Laško), vse relativno blizu, ampak ko preberem kaj takšnega, me mine... Pa še ne vem, kaj narediti s prsmi, ker imam tiste blaznice... IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa Jaz imam pa res dovolj tega snega Pa ne spomnim se kdaj sem zadnjič bila zunaj z Leom Ma obupno!! Js sem ga imela že decembra dovolj . Sva bila pa danes zunaj po dolgem času in je pasalo fulll, tak da kr pojdi ven. Hel, to pa bo podvig, slikat zobke... meni še sprednje komaj uspe, kaj šele trojkice. Pa itak bodo potrebovale nakaj časa, da sploh zrastejo in da se bo kaj konkretno videlo. Pri nas sta zd. 2 takšni kot pred enim tednom, dve črtici. Zdaj pa stojijo. Vprašanje, kdaj bosta pripravljeni na slikanje . A ima katera izkušnje: glede na to, da ima mali alergijo, a je boljše, da začnem čim prej uvajat GH ali naj kar počakam še en mesec? Zdaj dobi samo malo riževe kašice zvečer (3 baby žličke, z mlekom nanese več), mešane z mojim mlekom in v njej ni nič KM. In pa kako je s cepljenjem, če je sum na alergijo, ve se pa ne, na kaj? Prve doze še ni dobil sploh. Aprilčica, super za mere . Naš ne pridobiva več tako na teži, kot na začetku, pa me vseeno že bolijo roke včasih.Zdaj gre po pol kg na mesec. Raste pa še vedno hitro, upam da se bo umiril in da bo lahko nosil 74 dlje časa, ker imam veliko lepih cotk . Pust: se pridružujem tistim, ki ga ne marate. Samo krofi so Ok. Go_ta, vajin mali je en lepotec , pa saj to sama veš . Simona, če nikakor noče, še malo počakaj in se ne sekirat! Nekaj dni nazaj je ena na septembrkah napisala, da se je dojila do enega leta, ker nič ni hotela jest in je z njo vse OK (vsaj deluje mi tako - tole je dodano, ker nas verjetno bere ) .
|
|
|
|