aprilčica07 -> RE: * Avgustovčki 2009 * (11.2.2010 17:19:08)
|
Ojla, smo le šle v laboratorij, je bla pridna, niti pisnila ni, ko so jo zbodli. Izvidov nisem čakala, ker se mi ni dalo. Pošljejo kr k P in če je kaj da ni ok, pokličejo. Drgači pa nič. Pol še do trgovine in nazaj domov. Mala je celo pot prespala.[sm=bravo.gif] In pridemo domov, in tema, tema... in gledamo, tema.. in mi nato začnejo možgani delovat in ugotovim, da smo brez elektrike.... Mi je rekel tata, da je zmanjkala okoli 14 30 in je prišla nazaj pred parimi minutami. In kličem mojga, ki še dela, da naj hitro priteče, da bova romatniko zganjala[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], in mi pove, da so tudi oni brez... Ta zima je res tu mač.. sams, muca, hel, sanikaa, drnula, hruškolinka in ostale: ja, lani ob temu času je blo težko, ampak je minilo. Vem, da ste mi tle gori ful pomagale, da sem lahko jokala in jamrala in trepetala, delila z vami vse kar se mi je po glavi motalo, vi ste me pa tolažile.. Z vami mi je blo lažje, da sem preživela teh nekaj mučnih tednov in dočakala dan, ko smo dobili tako željene izvide, .... Sicer je blo tudi pol še kašen dan tako, da me je blo strah kaj in kako, če je res vse tako kot mora bit, ampak vse se je srečno končalo, tako, da.... Ja, zdravje je najbolj pomembo, vse ostalo se pač da zrihtat, tle pa ne moremo popolnoma nič proti naravi. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] sams: za lubija in Martina[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif glede rutine za spanje se za en dan ne sekiram, upam, da jih ne bo zblodlo.. je bil pa problem lani, ko smo šli smučat in smo bli vsi na dopustu in se nam ni dalo bit dosledni kot doma... jao, cel teden doma smo rabli, da smo Jakoba naštelali na pravi sistem... upam no, da en dan ne bo naredil več škode kot koristi.. vem, da se bosta moja dva držala navodil, ker glede tega jima popolnoma zaupam..[sm=smiley1.gif] sanikaa: danes je naš Jakob šel spat popoldan po dolgem cajtu, je bil zunaj in mi je sam rekel, da bi šel ninat. Sem si milila, ok, gremo, itak ne bo nič. In je zaspal brez problema... Sem bla res vesela. Mi je rekel, da une dneve ni bil zaspan, ker je bil le notri in nič zunaj, da danes pa se je sankal in je močno utrujen.. me je lomil smeh, ko tako malo bitje tako odraslo govori..[sm=jezicek.gif] seks: še ena, ki je bolj tradicionalna, postelja in kavč, no še kašen kotiček v bajti bi najdli[sm=jezicek.gif.. razmišljam, če smo sploh še kje drugje seksali.. no, ja avto, ma to ne šteje..[sm=jezicek.gif] Grem kaj pojest, lačna kot volk.. bi kaj sladkega, pa nimam.. a bom Jakob vzela kašen kinder pa bo...[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|