go_ta -> RE: * Avgustovčki 2009 * (15.2.2010 19:54:25)
|
Hej, čvekice! Sine spi, jst smuk gledam ... Je bla pa včerajšnja noč porazna, sem ga morala 100x popravljat, jedel ob pol 1, ob pol 4 se je spet zbudil, sem ga božala pa popravljala, ker se je obračal, pol sem ga poslušala še pol ure, ko je pel. ob pol 6 je bil spet pokonc, je jedel in sem ga k sebi popokala, sva spala do pol 8. Upam, da bo danes bolje. Je pa ful zabaven - zdj je blo na sporedu ba ba ba, dons pa še tttt ta, ddd da[sm=smiley36.gif] aprilčica, to pa sucks, da noče krstit[sm=smiley21.gif] Pri nas ni takih problemov, sicer nerga, ampak krsti - pač več duš šteje[sm=smiley1.gif] Upam, da vam uspe to rešiti! anžetka, sj Kranj je pa čisto blizu mene[sm=smiley1.gif] Ja, knjižnica bi bila meni zakon, ampak itak nimam bibliotekarstva, bi morala še izpit neki delat. Bi bla pa to fajn služba. v šolo me sploh ne vleče, glede na to, kakšni so otroci. Glede železa pa mislim, da si kr vsa živila naštela, ki imajo največ železa[sm=smiley1.gif] aleksandr, bogi mišek[sm=smiley13.gif] naj se čim prej pozdravi![sm=pikapoka2.gif] Čez Emo bomo pa potem skupaj pljuvale[sm=jezicek.gif] modramostka, tvoja tašča ima pa očitno preveč časa. Še dobro, da se ne spomni, da bi prala na roke[sm=smiley5.gif] hel, [sm=bravo.gif] za zobke, očitno hoče Lukas že zrezke jest, ko je tako pohitel[sm=smiley36.gif] Sem pa razmišljala o vročini pa zobkih - mogoče pa je kaj na tem, ker ko je bil Niko nazadnje bolan in z vročino, so kmalu ven enkice pogledale. Sem pogledala slikce, Lukas je en srček[sm=smiley1.gif] pa veliiiik je tud fajn[sm=bravo.gif] pa pivo tud rad pije očitno[sm=smiley36.gif] Mi je pa ful všeč tam, kjer živite. Ste bolj na samem? tina, bučke so okej, ni nobenih stranskih učinkov bilo pri nas. eee35, anč, a da mi je podoben? Eni pravijo, da je podoben očiju, drugi pa nimajo pojma, komu je podoben[sm=smiley36.gif] muca, Niko pa obožuje otroke, so mu najbolj zanimivi[sm=smiley1.gif] Sploh nečakinja od moža - jo kar naprej gleda pa se ji smeji[sm=smiley1.gif] A da sem shujšala? Eh, se ti samo zdi - od krofov in druge zdrave hrane ni še noben shujšal[sm=jezicek.gif] Ko sm ravno pri hrani ... Grem do hladilnika[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|