go_ta -> RE: * Avgustovčki 2009 * (13.2.2010 20:00:22)
|
Hej, čvekice, končno mir in računalnik[sm=smiley1.gif] Sva imela danes zjutraj z lubijem generalno čiščenje stanovanja (zdaj je pa vse po starem, kot da nič ne bi delala[sm=smiley36.gif]), potem kosilce, potem sem šla v Kranj pa Nikotu kupila za maškare, bo zajček[sm=smiley36.gif], potem smo šli ven, je bil tak fajn sonček in smo šli še na kavo[sm=bravo.gif] Pa do mojih, potem igranje z malim, kopanje, zdaj spi ... Sem še 2 krofa zmazala, tako da sem zadovoljna[sm=smiley36.gif] anžetka, sj jst sm lektorica[sm=smiley36.gif] Oziroma bom doštudirala slovenščino, trenutno pa delam kot lektorica, tako da se ti zahvaljujem za ponudbo[sm=smiley2.gif] aleksandr, kako je Luka?[sm=pikapoka2.gif] Če meriš v ritki, odšteješ pol stopinje, ja. aprilčica, super, da je zmenek uspel!! Si se sprostila, kaj[sm=smiley2.gif] Če so otročki pridni pa če staršo vse uredijo, te res nima za nič skrbet. Uf, me prav zanima, kakšna bom, ko bova šla zvečer prvič sama ven. Pomoje bom samo buljila v telefon[sm=jezicek.gif] sams, manj izčrpaš ja, vsaj po sebi sodim[sm=smiley36.gif] Ko sem si na začetku izčrpavala, mi res ni bilo jasno, kako se Niko lahko naje od tiste uboge količine mleka[sm=smiley36.gif] Vozičkam pa definitvno manj kot prej (prej sem besno rinila voziček po 2x, 3x na dan[sm=jezicek.gif]), ampak izkoristim vsako priložnost. Če je preveč pod minusom, se mi pa res ne da ven - kaj bi zmrzovala, če ni treba. KOMAJ čakam pomlad ja, si že delam plane, kam vse bova šla z malim[sm=smiley36.gif] muca, super, da ni vročine![sm=bravo.gif] In, a so bli krofi vsaj užitni?[sm=smiley36.gif] eee35, jst živimi za noč, ko se mali ne bo zbujal več. Pomoje se bom šla od veselja napit[sm=jezicek.gif] sanikaa, ayo, saj jst bi tudi rada ukinila eno nočno dojenje, ker se mi res zdi, da ni lačen, da bi se rad samo crkljal[sm=zmeden.gif] Ampak začne jokat in potem ga ne morem pustit - kot prvo se mi srce trga, kot drugo se pa bojim, da bo celo hišo zbudil, tako da raje vstanem in je hitro potolažen. Sem poskusla z božanjem, pa včasih vžge, včasih ne, včasih ga samo še bolj razjezim, ker ga nočem dvignit[sm=smiley1.gif] Ah, saj bo ... Ne vem, a naj bom mal pridna al naj film pogledam. Hm, bom najprej še en krof pojedla, pa razmislila[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|