BIA79 -> RE: mamice iz Obale 2009 (15.11.2009 20:07:57)
|
teicy dobrodošla... Glej Belen Klara dela to kar pišeš za mesec in pol...homeopatska zdravila ji dajam redno, ker baje učinkujejo na dolgi rok, Calgel pa ji dam samo ponoči, ko jo nič ne more umirit da zaspi nazaj...če je ne "boli", po mojem ni treba mazat...ali pa enkrat poskusi kakšen efekt ji bo naredilo.. Momacus, kdaj misliš ti začeti z mesom? Zdaj bom poskusila Klari dajat zelenjavne juhice, pa čez ena dva tedna sem mislila dat notri še košček piščanca...se ti zdi prezgodaj? Danny...kje po netu si gledala stolček? Jaz bi pogledala za avtosedež... Jabolko..pri nas je kot pri Belen, v spalnici ne kurimo. Klara je v pajacu, čez spalna vreče in kovterček. Pa nisem nikoli zasledila da ima mrzle rokice. Pa tudi če ima mrzle rokice ne pomeni da jo zebe, drugi dela telesa so topli? Kar se tiče stolčka pa imamo model Antilop (nekaj takega) z mizico vred pride tam okoli 25 eurov...Jaz poznam veliko ljudi, ki ga ima in so vsi zadovoljni. Imamo tudi lesenega, ampak za takega malega prča mislim da je boljši ta. Pa še hitro se očisti :) Belen ma veš da imam isti problem s čevlji? Mene vse superge stiskajo...Še dobro da si rekla, ker sem mislila da se meni meša haha...Ja na popustu imajo samo določene izdelke, pred marcem morajo izprazniti trgovino, ker se selijo v tuš center. Kdo ve, če bodo dali vse na popust...sem šla pogledat tudi jaz v petek, ma nisem našla nič...
|
|
|
|