BIA79 -> RE: mamice iz Obale 2009 (30.11.2009 10:38:26)
|
Danny, jaz upam, da mi bodo v službi dovoli skrajšan delovni čas...ne 4 ure, ampak 6 (drugače žal finančno ne pridemo skozi) vsaj za par mesecev. Klara (pod pogojem da dobimo vrtec) bi morala aprila v vrtec, tako da če hočem imeti kaj od poletja z njo, je 6 ur glih prav...ob 2 končas, greš po otroka v vrtec in ob 3 si doma...ob 5 pa na plaži...Ne vem, pa če mi bodo odobrili, čeprav po zakonu lahko tako delaš 3 leta se mi zdi... Gia jaz za Klaro uporabljam olivno olje. Že od samega začetka. Sem sicer prebrala da ga je bolje dodat potem ko je jed kuhana (tu seveda govorim o majhnih količinah) in zaenkrat ni problemov. Včasih ji zelenjavo tudi na maslu naredim (mi že jemo skuto in jogurte). Kar se tiče prehrane sem s Klaro poskusila tako, ob 6 dojenje, potem 9 sadje, 12 zelenjavna mineštra z dodatki (smo začeli z mesom) in potem dojenje...Ker Klara hodi relativno pozno spat (tam okoli 20.30) jo dojim recimo ob 15, potem ob 17...in okoli 19 ure ji dam flaško z hippovim mlekom + biškotek+2 žliči riževih kosmičev. Potem, ko to poje, se gremo kopat, preobleč...in preden zaspi se še podoji. Mleka ne spije vedno veliko v povprečju 100ml, ampak odkar je biškotek notri ji tekne. Ko vidi flašo se že veseli. Upam, pa da bom z dojenjem še nekaj časa nadaljevala, čeprav priznam mi je sedaj zoprno, če ne drugega da preživimo to zimo brez hujših obolenj. Tako vsaj pravi naša pediatrinja, da je z materim mlekom otrok zaščiten. Pancottina upam,da se kmalu pozdravite. Ni ga hujšega kot kadar so mali črvi bolani... Weledine izdelke imajo tako v Mullerju in DM. Nisem sigurna, ampak mislim da so v Mullerju najbolj poceni (ni preverjena informacija)... Belen, kdaj bomo zalili nov avto?????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ma kje je pa Momacus???
|
|
|
|