BIA79 -> RE: mamice iz Obale 2009 (3.12.2009 9:46:05)
|
Gia za to telovadbo pa še nisem slišala...sam kaj jaz vem...bazen hotela delfin mi ne diši ;) preveč penzionistov...Pa tudi s to novo gripo, ne vem...toliko strašijo, vse se mi zdi malo medijsko napihano, ampak ne vem več kaj delat in ne... Klara je danes bila zgodba, ob 7.20 se je zbudila, mene šok...sem hotela še malo poležat, ampak bi brez las ostala, ker me neprestano cuka...danes telovadba in potem še plavanje...danes imamo uradno zadnjo uro, naslednji teden pa še dodatno uro, ker smo štrajkali vmes...meni se pa takkooo spi... Gia a ti piješ kavo normalno kljub temu da dojiš? Jaz se je izogibam, Klara je že tako preveč živa ;);) Ei...Kamera nas že čaka. Si ne bi mislila, da nam jo bodo tako hitro dostavili, še posebej, ker smo jo v Italiji naročili preko spletne strani... Momacus...eno vprašanje...kaj pa paradižnik? Kdaj se ga lahko da...zadnjič sem bila v Kp in se mi ni dalo kuhat, pa sem kupila Klari eno papico od Hippa, ker je bila edina z zelenjavo (imajo tako skromno izbiro v mercatorjih v centru kopra), ki sem jo našla. Je bila s paradižnikom in mesom ter ostalo zelenjavo, Klara je niti v usta ni dala...in potem berem, kao hrana je rahlo soljena...ma kaj lahko...ne bi mogli narediti en univerzalen sistem za to hrano?!
|
|
|
|