malaMravljica -> RE: Oktobrke 2009 2.del (12.9.2009 17:18:00)
|
jaz vas pa hodim vsake tok cajta mal pogledat. Sem sama, moj dela cel dan, bi naceloma sla z njim, sam v mojem stanju se mi cel dan se po sejmu potikat tudi ne da. Moj je drugace v kategoriji pridnih soprogov, s tem masiranjem in praskanjem in ne vem kaj si zasluzi pa cisto 5ko, hmm on misli, da sem ze zasvojena s tem, sam men je pa tko lepo to, pa babica je na tecaju rekla, da masiranje kriza je priporocljivo med popadki, saj nisem se tok dalec, pa pustmo to a ne.. Danes pa cist zares koncujem mojo dekico za dojencka. Se mal, pol bo ze koncana v bistvu, sam pol morem se okol jo zakvackat, pa mi more kolegica pokazat kako se to sploh naredi. To bo najdragocenejse darilo, ki ga bo dojencek dobil, toliko ur dela je notri, sploh sanja se mi ne vec kolko. Februarka me je pa danes najprej pripravila do tega, da sem igracke dala prat, pol pa se posteljnino, ker sem se hotla s tem kar presvercat ta teden. Pa saj je boljse da sem danes, ce me do vikenda kaj prime se bomo pa pol mal svercal a ne. Stefy, kar pocivaj, pa na kaj lepega misli, bo takoj boljse. Rakica2, ti tudi na kaj lepega mislit, recimo pomisli kolk lepa barva tece pod mostom 2 km iz tvojega mesteca v smeri GO [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|