Lsica -> RE: Ljubljanske mamice (26.1.2010 21:04:34)
|
Oh, Svet, držim pesti da se hitro hitro pozdravite. Kar ne morem verjet, a to ti je pediater rekel da ga mej kar en mesec doma? Pa ti Sonchek, ne zbolet, pridi jutri da se spoznamo in tako kot je rekla Živa - me smo iz istih koncev, bomo lahko skupaj vozičkale okoli Kodeljevega. Živa, ja telovadba je na Mesarski. Povem več ko se vidimo. Mislim, da bom vseeno probala prit, če se bo le dalo. Zdaj mava že nekakšen ritem: ob 6- ih se zbudiva pa se mal mečkava po postelji, previjanje, oblačenje, hrana... in nato navadno ob devetih zaspi za 30-45 min. Pol pa spet ponovi vajo in zaspimo nekje ob 12h. To še gre če smo doma, da jo poskušam tako natempirat, da je ob pol enih naspana, sita in oblečena za go, pa še polna energije za telovadbo[sm=smiley1.gif]. Ne mislit da mi vedno uspe[sm=jezicek.gif]. Tole s kilami (-25kg) pa sploh ne bom komentirala. Sem vesela k ene hlače od pred nosečnostjo gor dobim. HB sem rada mal širše nosila. Do poletja pa je tud še nekaj mesecev, tko da...saj bo. No, tolk od mene. Zdaj grem pa Ice age 3 gledat...začetek je ful obetaven[sm=bravo.gif] Pa se vidimo jutri, upam. Ostanite zdrave!!!
|
|
|
|