copka -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (27.8.2009 17:47:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Sam na hitro povem...če se katera spomni, ko sem se prejšnji teden pritoževala, da bi Zarja sam čaj pila, mleko mi pa zavrača in se na joški ful krega. No danes je spala in sem mogla po mašo, zato sem poklicala mami in si hotela sčrpat mleko. V ene osmih minutah sem nabrala 20ml [sm=smiley19.gif] . Očitno ga čez dan zmanjka in je zato Zarja že en teden vsa nervozna popoldan. Dopoldan je OK. Edino kar mi ni jasno je to, da ponoči spi in ni nič lačna tudi po 9 ur. Edino če je tko zmatrana od celga dneva, ko ne spi nič. Grem kupit dodatek pa bomo vidli kako bo. Kaj dajete? Aptamil, Novalac....? ej, to pa se ne pomeni, da nimas mleka. Tudi jaz imam kaksen dan obcutek, da ni dovolj mleka. Pa dam malemu iz obeh jest, pa ne slisim pozirkov, pa se sekiram. Tudi jaz sem si zadnjic ful dolgo pumpala, da je le prislo do 100ml- ful ni kazalo, da bo dovolj, na koncu pa se ga je nabralo vsaj toliko, da sta z ocijem imela dovolj za pol obroka. Naslednji dan sem pa fuuul pila in sedaj imam mleka za izvoz, da komaj cakam, da mali spet je. Tako da, ne prehitro obupat.
|
|
|
|