Andrejka9386 -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (28.8.2009 0:15:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 dober večer...bom mislila na vas in naredila kaj fotk...tak da jih prilepim ko se vrnemo. Nekaj me zanima glede plenice. Katere kaj uporabljate? Mi jih nucamo kar vse po vrsti. Smo že kar velik probali (Pampers, Lidl, Hofer, Euorospin...) In HB nima nič občutljive ritke, tako da os nam bile do sedaj še vse ok, razen PAMPERS ACTIVE FIT... te so pa obupne. Pa sem kupila nemške in so mi vse premočle. groza. a katera kupuje Pampers v Müllerju? Jaz sem jih danes kupila (nemške) vendar nisem našla pampers active baby ampak so imeli samo active fit in baby dry...je ta baby dry isto kot v teh navadnih trgovinah active baby?če mogoč katera ve... Ojla... me je malo presenetilo, da nisi zadovoljna z Activ fitkami. Jaz sem z njimi full. So edine plenice, ki mi niso premočile pri našem tavelikem fantu, ponoči ali pa na kakšnem daljšem potepu. Pri malemu jih še ne uporabljam. Jih pa kupujem v Mullerju. Smo kupili enkrat navadne Pamperske v Mercatorju, pa je bila res razlika. Baby dry in activ baby je po moje eno in isto, samo kvaliteta je v Mullerju boljša. Pa lepo se imejte na morju! po moje je res enako active baby in baby dry... bomo vidli če so ok. Ma te active fit so res mi dvignile pritisk..res, probala sem jih ene 6, pa je VSAKA mi premočila. ne vem...itak pa ne dvomim, da je kvaliteta bolša... Vglavnem, pokam še zadnje zadeve, čaka me še tuš, zjutraj ob 6 pa krenemo. Gremo z babico in dedijem (moja2)...moj pa pride zvečer za nami, ker ne dobi dopusta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]...tko je pa ko je človek pri privatniku...
|
|
|
|