Dulsineya -> RE: Septembrke 2009 - 4. del (18.9.2009 23:01:27)
|
Dolenjka in vse, ki ste odgovorile na poste o dojenju, se podpišem pod njih! Jaz sem v veliki večini še tudi na črpanju [sm=hudicek1.gif], Lili sicer ful pristavljam, saj kaj ko se ona sam carta, spije pa nič kaj dosti, pa je lahko eno uro gor[sm=zmeden.gif]. Tak, da jo najprej podojim, kolikor pač poje in ji nato še dam načrpano mleko. Mi pa brez nastavka še vedno ne vleče, ker mam ploske bradavice in rata čisti živčna, ker ne more potegnit. Sem ji pa tudi že dala Novalac, ker sem zgubljala mleko. Sedaj ga hb imam dovolj, vsaj približno. Če je mala še lačna ji dodam... Tak, da se res ne sekirat, jaz sem se na začetku ful, ker si drugega sploh nisem predstavljala, kot jo pol leta izključno dojit[sm=smiley13.gif], pa je zgubila sesalni refleks, ko je bla pod lučko, ker une flaške ...kar curlja z njih, ko so ji dajali v porodnišnici in je kot bi bla pod pipco, potem mi je zmanjkovalo mleka, zdej se ji ful zdiguje in mi bruha, tak, da sem ji dodala Novalac proti polivanju-ne pomaga, samo bruhat ne more oz. ji je težje...mah, same najbolj vemo, kaj je dobro za naše[sm=duda.gif] in verjamem, da se vsaka izmed nas trudi po najboljših močeh in dela vse za dobro otroka, tak, da nobene psihoze, počivajmo in se veliko cartajmo z našimi [sm=duda.gif], pa bodo zdravi in zadovoljni, velja?! Zdej pa se šibam pocartat z mojim[sm=love.gif] in Lili, sta oba na najini postelji zaspala že 2 uri nazaj...in grem še sama sanjat lepe sanje in se naspat, se med vikendom [sm=love.gif] bolj trudi in večinoma on vstaja mi mi jo prinese ali pa nahrani. No, pa dejte zamudnice že rodit, da osvežimo in še skrajšamo seznam in da čimprej spoznate svoje bejbije[sm=bravo.gif]
|
|
|
|