rea27 -> RE: Dolenjke, 2. del (19.2.2010 15:19:47)
|
majch..toliko o d vitaminu..jaz ga moji evi nisem dala niti kaplice, pa je jutri stara 10 mesecev in skoraj že sama hodi...Imam primer v družini, ok je shodil s 7. meseci..in kaj?!?! Ma dej ne se pustit tako hitro odpihnit! Ma, otrok bo naredil instinktivno, ko mu bo odgovarjalo in ne ko bo en narisu en graf in krivuljo in reku - tako, zdej pa shod!! Ma pišmevuh! Nč skrbet - fizio je pa..da te potolažim lahko vstopnica za podaljšano porodniško, kar pa tudi ni tako slabo, ali? Tako, da..vedno je nekaj za nekaj dobro...Če boste dobile pa vaje v razvojni, jih pa boste in boš prišprala pri vseh živcih ali se otroku nogice krivijo, ali je mišični tonus dovolj močan, ali je pramali ali prevelik, ali ji nogice zateguje v kako stran, skratka..lej, to vzam tko, kt da si se ti vpisala na aerobiko..al pa ne..na pilates :) upam, da si že kaj boljše volje, če ne moramo pa pod nujno en meeting sklicat, da se dobimo na kafetu pa da se mal spihamo, a? Za? ej...[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif] a ste kej next gledale? Mene bo pobralo kake lušne cotike majo za naše male žabe....[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|