rea27 -> RE: Dolenjke, 2. del (11.12.2009 23:38:40)
|
grrrrrrrrrr.....mamo alarm v stanovanju...in..ker je bil mož neki v kleti, medve z Evo pa že spali, ga je očitno po pomoti sprožu ko je šel iz kleti!!!!!!!!!! A si predstavlate?!?!?!!? Pa sm misla, da me bo kap, Eva je začela jokat, men je srce totalno vn vrglo. Sem že misla, da gre za kakega vlomilca...medve pa kao same!!!!!! In preden ga je izklopu.....ej..pa da ga ubijem zdele!!!! Namest, da bi spala me pa zgaga peče, Eva sicer hvala Bogu spi (madona bom še ene 10 verižic kupla) on bo pa kolega domov peljal!!!!! Ma ga sestreliiiim!!! uuu...madona.. no, ker sem se razbudila, sem pregledala vsa naročila. Pa bom kar takole napisala, pa si jutri preglejte in če bo kaj sprememb, javite: ZAPESTNICA ZA ODRASLE=10 EUR ZAPESTNICA ZA OTROKE=5 EUR VERIŽICA ZA ODRASLE=18 EUR VERIŽICA ZA OTROKE=9EUR *****VERIŽICA ZA MAMI IN ZAPESTNICA ZA OTROKA=18 EUR!!!!HOT HOT HOT - MAJO V NEKAKŠNI AKCIJI (torej mami si naroči ogrlico in dobi še za bebija zapestnico zraven praktično zastonj) Ok, drage moje, prelgejte, pa se jutri dokončno odločite, ali pa samo potrdite svoje staro naročilo :) uh..zdej pa lahko noč, jst grem pa donat ruknt!!! grrrrrr
|
|
|
|