rea27 -> RE: Dolenjke, 2. del (12.12.2009 18:06:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Pozdravček! Kar ne morem verjet,da se tole dogaja. Vse tele grdi posti prihajajo od moje znanke (vem,da boš tole prebrala ampak drugače te ne morem imenovat). Že parkrat sem ji odstopila računalnik (za pomoč pri iskanju službe-doma ga namreč nima) in za prebiranje RR. Napisala je na RR kar je pač napisala in mi to celo povedala. Saj ne vem kaj bi rekla. Pa ne bom izgubljala besed,ker ni vredno. Draga.......,kot sem ti že povedala bi bilo morda res dobro,da najdeš službo in ne blatiš ljudi. Pa da boš še sama ena zloba ne bom razkrivala oseb. Napišem lahko samo še to Rea 27,da te omenjena gospa niti ne pozna. Pozna te edino preko foruma in dela neke zaključke. Res grdo,da se vem moram javiti ob taki priliki drugače vas pa samo berem. Mi smo stari 10 mesecev in pridno napredujemo. Princeska ima že 3 zobke,vendar hvala bogu jih dobiva brez vseh težav. Kakor vidim so eni otročki res bogi z njimi pa tudi mamice. Princeska kliče...[sm=smiley36.gif]. u, dolči...tole je pa lepo od tebe...Si očitno dekle na mestu..mi je včeš. Dobro z dobrim, slabo s slabim :) ni kaj...sem imela pa pester dan, moram priznat..In se vam vsem zahvaljujem, drage moje rrjevke, da ste take fejst babe :) ČAsteim kofe ko bo kak lep dan, pa ko se skup zbobnamo..sej veste, mam bogatega moža :) Lep pozdrav vsem skupaj pa tebi Rea pa v imenu.....opravičilo in ne daj se motiti.
|
|
|
|