rea27 -> RE: Dolenjke, 2. del (24.1.2010 9:52:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1 Mah vprašanje kake težave ima ta ženska[sm=zmeden.gif] Mogoče nima družine al je pa ne more imet, pa se ji je mal zamaknilo v glavi, pa si je poskušala ustvarit ,,virtualno družinico,,. Konc koncev smo pa mamice same krive, sej me limamo gor slikice svojih bebijev in jih ne zaščitimo ustrezno. Vemo pa tut vse prov dobr, da se en kup manijakov sprehaja tukaj gor po netu. To je glih tako, kot če bi raztresla sladkor po tleh in upala, da ne bo mravelj. Pol pa ko mravlje pridejo se pa jezimo. No, pa pustmo zdej to[sm=smiley1.gif]. Torte - jst sm pa kr neka lenoba, sm sam skutino pecivo spekla ta vikend. Sicer pa bol da ne pečem, k pol pa skos neki glodam. Pa vidim, da imamo nove čveke Dolenjke . DOBRODOŠLE[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jaknik, pod tole se podpišem. Ravno zato sem zapustila fb, najprej sem še neke slike dol jemala, potem je bilo pa še neki tretjega pika na i in to je bilo to. Na rrju pa sploh nimam Evinih slik, ker me je ravno takih čudakov malce strah... MAjch..torica izgleda fantastično!!! Kakšnega okusa pa je? Next..me tako zaj*****, da ne morem nič naročit. Imam vsa naročila skompletirana, ampak enostavno imajo nekakšne težave in ne morem naročit. Sem jim pa tudi že pisala da jim international site ne dela pa do sedaj nič... [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|