Anonimen -> RE: Dolenjke, 2. del (25.1.2010 22:27:43)
|
Rea - ne se no tolk živcirat in hudovat. Kot je Alex rekla, če bo šlo bo šlo, če ne pa drugič. Nobena katastrofa, sej so sam cunje. [sm=smiley31.gif] Princeska - madonca, ja čestitke za plazenje [sm=bravo.gif]. Pri nas še nič ne kaže v tej smeri [sm=smiley36.gif]. Alex - dej ti meni povej, če ima Nejc že kak popolnoma zamenjan obrok, al se še zmeri uglavnem doji. Naš Aljaž sicer poje par žličk (1-5 žličk) okol 12.00, pa kako žličko zvečer (pa ne vsak večer, edin en večer je pojedu en deci GH), to je pa tut vse. Seveda se pol tut podoji, ostalo se pa itak sam doji. Pa ponoči je živa katastrofa, non stop mi je na zizi. Pa ne da bi jedu, ampak spi z zizkom v ustih[sm=zmeden.gif]. In ko mu ga ven uzamem, se zbudi in zaspi sam če mu ga dam nazaj. Dude pa niti pod razno noče (se začne dret ko jesihar). Tako hudo sm si želela čim dlje dojit, ker sem prva dva sam kratek čas, zdej mi bo pa ta nadoknadu tut za ona dva[sm=smiley36.gif]. Me je pa strah ga odstavit, ker sploh ne zna flaške zagrabit. Pije pa itak sam iz kozarčka[sm=zmeden.gif]. Evo ga, že jamra tam v postelji, je skapiral da me ni......čau....
|
|
|
|