rea27 -> RE: Dolenjke, 2. del (29.1.2010 13:22:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Rea daj mi prosim povej katero zobno pasto naj uporabljam, ker mi močno krvavijo dlesni (ker vem da imaš zobarja v familiji [sm=smiley2.gif]) in tud če sam z vodo podrgnem in s krtačko kri, kri, kri [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] aja pa mogoče veš zakaj do tega pride Lubica draga..prvo menjaj nujno zobno krtačko, za ultra sensitive, potem si nabavi vodno prho - resno mislim!!! Naj ti bo to investicija vase (sicer pa nine vem kak dnar, sam nam je vsem za zobe težko dat, a ne) Potem pa si nabavi homeopatsko pasto, al pa to saliceo probaj, ki jo jst prinesem iz Avstrije..Silicij je not in je za tele zadeve blagodejen.. Če ti pa nič od naštetega ni...potem pa tako kot je petra rekla..parodontax...samo.. ah..moja alternativa, ne..No če nisi za praveč homeopatsko in naravno pa pojdi v lekarno, ti bodo dali Curaprox..baje je tudi okej...A zapomni si, da dlesni krvavijo zaradi nekega točno določenega razloga..Ponavadi je to pretrda zobna ščetka in neprava prehrana..a ne bom sedaj o tem...to se bova enkrat na kofet pogovarjale, če ne me majo vsi za pametno in..kako že..da vn sekam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] upam, da pomaga...
|
|
|
|