rea27 -> RE: Dolenjke, 2. del (30.1.2010 8:12:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Rea fino za razlago, kaj si tudi ti zobozdravnica? Meni je všeč brati stvari, da se človek le lahko kaj novega nauči. Curaprox zobna ščetka pa meni ne odgovarja in tudi njihova zobna nitka ne. Jaz imam trdo in jo zelo pogosto menjavam, ker imam zelo močne zobe. Dlesni so mi krvavele pa le v nosečnosti. Ali priporočate kakšnega dobrega zobozdravnika v Nm, moj gre kmalu v penzijo.??? dobro jutro vsem! Ne, Živka, nisem zobozdravnica, pač pa je zobozdravnik moj tast, moj mož pa je zobni tehnik..in..tudi sama sem delala kot zob. asistent..tako, da ob poslušanju nekih stvari, si jih človek pač zapomne, ker je to pogost pojav, tako, da sem bila lahko pametna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].. Drugače pa mi že dva dni spimo na obroke, nas tale luna lepo zafrkava...Vedno se začne ene dva dni prej, traja do lune in potem kot da ni bilo nič....ej...zombiji na pohodu pri nas... Majch!!!!! Kje si draga moja..kako si...dej javi se kej, da vemo da si še med nami..Upam, da ni prehudo..kar koli pač si že staknila in da čimprej mine...
|
|
|
|