Rakica_80 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del (5.5.2010 8:21:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom jutro ! [sm=smiley1.gif] moje belo je žal postalo rdeče v vsej svoji velikčini in bolečini , kaj čemo , sem tako slutila da ne bo zdaj uspeha,[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] zdej pa se mal čez poletje spočijem, malo naužijem sončeka, pa morja naberem enegrije in potem v jeseni v nove boje tokrat na polno, dokler ne rata, pa če tudi gremo vsak mesec Ojoooj Miklca moja, pa nee nooo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Tako sem sedaj žalostna[sm=smiley19.gif]Sem bila sigurna, da ti bo tokrat ratalo[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Kot praviš, vzami si čas čez poletje, da se malo odklopiš od vsega tega, delaj sprostitvene vaje , skratka vse kar bo dobro delo za tvoje telo, pol pa kot si rekla greš naprej, dokler ne rata in prav je, da tako pozitivno razmišljaš, pa čeprav je res to včasih hudo! Rada te imam in komaj čakam da se vidimo pa da kakšen kozarček refoška spijemo[sm=smiley2.gif] Drži se[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|