gigi1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del (5.5.2010 22:00:17)
|
Lubice moje.. Ah... zadnji dnevi so zame zelo težki. Čist iz druge zgodbe...ki je sicer povezana z našo.... S tem zakaj sem se jaz tako pozno odločila za to borbo... Življenje sem posvetila nekomu, ki nikdar ne bo zdrav. Je pa otrok, skoraj moj otrok...(pa ni moj - je pa najbližji svojec - pravzaprav edini) Ta otrok nikoli ne bo odrasel in sem in bom vedno skrbela zanj. Te dni mi je njegova zdravnica povedala. da bo od sedaj naprej šlo samo še navzdol... Saj sem vedla, da nas to čaka in....vem, da je preživel leta, ki so mu jih določili....pa ne morem tega slišati od drugih, čeprav mislim, da sem zmožna vsega...in sem že zelo hude stvari v življenju prestala...ampak tega se mi zdi, da ne bom zmogla... Oprostite za ta izliv... In Mausi oprosti, ker sem ti besede nakako v usta polagala, vendar vem, da misliš le dobro...na forumih pa ljudje včasih stvari ne zastopijo najbolje....in ne razumejo trenutnega navdiha ali zafrkance.... Se spomnim kako sem bila včasih prizateda,.. ko sem se šele vključila na sosednjo temo... Pa sem ugotovila, da vse dobro mislimo, le na papirju (net-u) včasih zadeve drugače izpadejo, kot smo si zamislili... Pa pls ne skrbet zame. Jutri bo že bolje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] RVI
|
|
|
|