Vrtnica79 -> RE: Mariborčanke VII.del (12.12.2009 16:08:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vrtnica,ne zadržuje blata,ker je še premali.Enostavno ne more kakat.Sma pa še na AM,pa kaki jogurt al pa kašico dobi,pa kako juhico poje,nič takega kar bi zapiralo.Se izogibam takim stvarem. Aja, nevem. Mogoče je res najbolje da greš do zdravnika na kak posvet. Ampak sem čitala da baje tudi tako mali otroci že zadržujejo blato. Tako čisto v podzavesti. Saj ne da sem zdaj pametna, ampah hočem ti povedat da je tvoj opis čisto enak temu kar se je dogajalo pri nas. Je zdaj že bolje, gre kakat vsak dan. Ampak jo moram še vedno spodbujat da gre. Potem pa ko ji uspe pa je cela srečna. In seveda za "nagrado" nadišavi wc [sm=smiley36.gif]. Sem pa tudi jaz gledala da je bilo v prehrani dovolj balastnih snovi, sladkarije smo čisto ukinili,............ Slive, borovnice,... nič pomagalo. Sem pa kupila sirup- Prorektal. Zdaj ji ga ne rabim več dajat, ni potrebe. To ni odvajalo. Pomaga samo pri prebavi, da se blato lažje izloči. Ker kod sama vidiš če par dni ne odvaja je blato samo še bolj trdo. In potem res boli. Skratka začaran krog......... Če hočeš ti nekaj tega sirupa lahko dam, ker je v ful veliki steklenici. Če bom našla ti prilepim kak link, nič ne škodi če prebereš. No, tudi jaz sem zaradi tega šla z V z zdravniku. Pa niso nič pametnega povedali....... še vzorec blata sem dala in je bilo vse b.p.
|
|
|
|