vitabella -> RE: Mariborčanke VII.del (16.12.2009 8:34:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zunaj pa spet sneži! nekaj sem že prej skozi okno vidla. Gre pa čist na rahlo. Aja, če gre malo, pa nisem vidla, ker še nisem mela očal gor[sm=smiley36.gif] joj, sem res čist čorava[sm=smiley13.gif] vedno bolj[sm=smiley13.gif] to NI normalno Poznam to. Bi jaz tudi mogla počasi na pregled pa ni dini,dini. mah jaz o svojih očeh sploh ne bom ... že od nekdaj sem slepa ko kura, zdaj po porodu pa se mi je še 2 x poslabšalo - vse mi je udarlo na oči, občasno sploh nič ne vidim. knjig sploh ne morem več brat, ker imam na blizu kar dvojni vid .... pa sem šla po porodu na vse možne preiskave, od okulista, nervologa ... ni da ni ... pa naši dohtarji ne najdejo nič, so kr napisali začasna okvara vidnega živca, ma lahko bi jih natepla in če se ne izboljša moram čez nekaj časa nazaj. in to je za njih to. pa sem šla na magnetno resonanco pa vse. eh zdaj sem se pa preveč razgovorila, v glavnem slepa ko kura!
|
|
|
|